Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cerintele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucuresti: Mancare sanatoasa, guma de mestecat, flori naturale si lampi decorative

B1 B1,
Cerintele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucuresti: Mancare sanatoasa, guma de mestecat, flori naturale si lampi decorative

Cantaretul britanic Robbie Williams va sustine un concert pe 17 iulie, in Piata Constitutiei. Organizatorii au anuntat ca accesul va fi permis de la ora 16. 00, iar in deschidere va canta Delia. Artistul a. continuă pe B1

Cerintele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucuresti

Cel mai asteptat concert al anului este la doar doua zile distanta de fani. Dupa ce a facut spectacol in cele mai mari orase ale lumii, Robbie Williams vine sa-i distreze si pe romani. Robbie.

Ce preferinte a avut Robbie Williams pentru concertul de maine din Bucuresti! 16 litri de lapte, mancare raw-vegan, gogosi si...

Mai sunt 24 de ore pana la megaconcertul lui Robbie Williams din Piata Constitutiei, iar pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Delia, care va deschide evenimentul, va canta live alaturi de orchestra ei,.

Concertul Robbie Williams poate fi urmarit online: unde il vezi daca nu ai bilet

Peste 60. 000 de spectatori sunt asteptati la concertul lui Robbie Williams la Bucuresti, care va avea loc pe 17 iulie, in Piata Constitutiei. Totusi, cei care nu au avut cum sa ajunga in Capitala sau nu au prins bilete, pot urmari concertul lui Robbie Williams live, pe Internet, multumita celor de la Telekom Romania. Telekom [] Concertul Robbie Williams poate fi urmarit online: unde il vezi daca nu ai bilet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Robbie Williams a ajuns in Bucuresti

Concertul anului la Bucuresti, al lui Robbie Williams, are loc vineri seara. Artistul a ajuns in tara joi seara. Antena 3 a prezentat, in exclusivitate, primele imagini cu artistul, la aterizarea pe aeroportul Oto.

Robbie Williams va concerta in fata a 60.000 de oameni: cum poti vedea, gratuit, spectacolul

Peste 60. 000 de spectatori sunt asteptati la concertul lui Robbie Williams la Bucuresti, care va avea loc pe 17 iulie, in Piata Constitutiei.

Restrictii de trafic in zona Pietei Constitutiei pentru concertul lui Robbie Williams

Concertul artistului britanic Robbie Williams da peste cap traficul rutier din centrul Capitalei. Circulatia va fi restrictionata de joi, de la ora 18. 00, pana sambata, la ora 8. 00, in zona Pietei Constitutiei, acolo unde va avea loc concertul, informeaza Brigada Rutiera.

Trafic restrictionat in zona Pietei Constitutiei pentru concertul lui Robbie Williams

Circulatia rutiera va fi restrictionata, pentru concertul cantaretului britanic Robbie Williams care va avea loc in Piata Constitutiei, informeaza Mediafax. Traficul va fi restrictionat, de joi, ora 18.

Restrictii de circulatie in zona Pietei Constitutiei, pentru concertul lui Robbie Williams

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul Libertatii si pe bulevardul Unirii, incepand de joi seara si pana sambata dimineata, pentru concertul cantaretului britanic Robbie Williams care va avea loc, vineri, in Piata Constitutiei.

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul Libertatii si pe bulevardul Unirii, de joi seara pana sambata dimineata, pentru concertul lui Robbie Williams

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bulevardul Libertatii si pe bulevardul Unirii, incepand de joi seara si pana sambata dimineata, pentru concertul cantaretului britanic Robbie Williams care.

incepe numaratoarea inversa pentru concertul lui Robbie Williams in Capitala. Ce reguli impun organizatorii

Celebrul artist britanic Robbie Williams va sustine, in premiera in Romania, un concert in Piata Constitutiei din Capitala, vineri, in cadrul turneului Let Me Entertain You Tour.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )