Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cernobil/ Chernobyl. Totul despre felul in care serialul HBO a facut senzatie. Psihologia tampa a spectatorului de astazi, mecanismele creatiei lui Craig Mazin si bomba cu care ne sinucidem zilnic: minciuna in care traim.

Hotnews Hotnews,
 Cernobil/ Chernobyl. Totul despre felul in care serialul HBO a facut senzatie. Psihologia tampa a spectatorului de astazi, mecanismele creatiei lui Craig Mazin si bomba cu care ne sinucidem zilnic: minciuna in care traim.

Eram cu pusca si burta la soare de Cernobil, iar de cite ori venea un vint atomic dela sovietici eu si camarazii mei de arme ne intreceam in cine urineaza contra vintului. Asa mi-am petrecut eu Cernobilul, in stagiul scurt din armata lui 1986 de la Constanta. Ne durea in pusca de ordinele si conspiratiile gradatiilor ba, va omoara americanii, nu te juca cu rusul ca te calca-n picioare, bate vantul-uite norul, sunt atomice). Aveam 20 de ani, eram departe de Cernobil si mai erau doua luni pina la liberare. Ba, mi-amintesc ca aveam si un prieten bun atunci Cernobil ii ziceam, un tigan des cu care colindam Constanta in cautare de bere, spart gagici si seminte. Deci, voi sunteti fani Cernobil? Doamne fereste, ati ajuns sa fiti fani dezastru, perversa minte mai aveti! Poate-i de inteles, dar aveti curaj sa va urinati contra vintului? Vintul manipularii, fake-news-ului, prostirii de fiecare zi, analfabetismului urcat la butoanele Puterii? Pentru ca Craig a dat Cernobil la tot poporul, dar doar citiva alesi pot intelege Cernobilul. Cum asa? Uite, de asta m-am pus sa-mi explic ce-i cu triumful asta al tuturor timpurilor, cum e listat astazi pe IMDb. continuă pe Hotnews

Peste 20.000 de copiii abandonati asteapta sansa la o viata normala. Totul despre petitia lansata de FACIAS

Peste 20. 000 de copiii romani asteapta sansa la o viata normala. Vorbim despre cei abandonati de parinti si care acum se afla in grija statului. Soarta lor se poate schimba in bine daca procedurile de.

Carmen Serban A MURIT! Adevarul despre INFORMATIA care a SOCAT ROMANIA!

Carmen Serban a treut prin spaima vietii sale. Artista a aflat, de curand, din presa,ca amurit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )