Libnet.ro
UNICEF

14:03

Cersetoarea romanca ce a invins Elvetia la CEDO. Cati bani va primi de la stat si pentru ce

Playtech Playtech,
Cersetoarea romanca ce a invins Elvetia la CEDO. Cati bani va primi de la stat si pentru ce

Sunt putine cazurile de cersetori care sa fi reusit sa castige la CEDO un proces. Iata ca exista o premiera, personajul fiind o tanara cersetoare de etnie rroma, din Romania. CEDO i-a dat drept de cauza tinerei, intr-un proces intentat statului elvetian. Elvetia, invisa la CEDO, de o cersetoare romanca Cazul tinerei cersetoare, de origine . continuă pe Playtech

Cati bani au fostele sotii ale lui Cristi Borcea, de fapt. Afaceristul a spus adevarul, in sfarsit

S-a aflat cati bani au fostele sotii ale lui Cristi Borcea, de fapt. Afaceristul a spus adevarul, in sfarsit, despre banii pe care fostele neveste, dar si actuala sotiei ii are. Cristi Borcea s-a pus pe facut dezvaluiri. Care femeie din viata lui ii controleaza toata averea S-a aflat cati bani au fostele sotii ale .

Cati bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancai Dragusanu. A povestit tot la Kanal D

Situatie neasteptata pentru fanii ambelor vedete! Teo si-a surprins telespectatorii in editia de azi, cand a marturisit faptul ca a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu. Cum s-a petrecut totul si care a fost miza? Teo Trandafir a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu Bianca Dragusanu a fost prezenta azi pe platourile de filmare ale .

Cati bani castiga Jador si Alexandra Stan la Survivor Romania 2021. Topul celor mai bine platite vedete la Kanal D vedete

Survivor Romania, reality show-ul de la Kanal D a dat startul in forta celui de al doilea sezon, care este in desfasurare deja de cateva saptamani. Nume celebre din showbiz-ul romanesc se intrec in competitia care ii tine cu sufletul la gura pe fanii concurentilor, supusi la testul rezistentei fizice. Competitia are loc in Republica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )