Libnet.ro
UNICEF

12:45

Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic- Ministerul Economiei

Hotnews Hotnews,
 Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic- Ministerul Economiei

Guvernul a stabilit prin OUG 322020 ca Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic pentru salariatii angajatorilor care isi reduc sau isi intrerup activitatea ca urmare a efectelor epidemiei de SARS-CoV-2. Angajatorii vor depunde cereri insotite de declaratii pe propria raspundere, transmite Ministerul Economiei. continuă pe Hotnews

Cand se depun cererile pentru ajutorul de somaj tehnic

Ministerul Economiei reaminteste ca certificatele de situatie de urgenta nu mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic si anunta perioadele in care pot fi depuse cererile.

Certificatele de Situatie de Urgenta (CSU), noi precizari ale Ministerului Economiei

In contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, Guvernul a adoptat noi masuri economice in domeniul protectiei sociale destinate mediului de afaceri din Romania.

Ionel Danca, despre pasii ce trebuie urmati pentru obtinerea amanarii ratelor (VIDEO)

Ionel Danca, seful cancelariei premierului Ludovic Orban, a comentat, in direct la B1TV, declaratiile Ministrului Finantelor, Florin Citu, referitoare la ultima forma a Ordonantei de Urgenta privind.

Vodafone obtine cel mai mare punctaj pentru calitate si performanta

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )