Libnet.ro
UNICEF

12:00

CERT-RO: Atacuri de tip real-time phishing impotriva clientilor a 3 banci: Raiffeisen Bank, Alpha Bank, ProCredit

Hotnews Hotnews,
 CERT-RO: Atacuri de tip real-time phishing impotriva clientilor a 3 banci: Raiffeisen Bank, Alpha Bank, ProCredit

CERT-RO a identificat o serie de atacuri de tip real-time phishing impotriva clientilor unor institutii financiare din Romania. Cele 3 banci locale vizate sunt Raiffeisen, Alpha si ProCredit. Care este diferenta dintre un atac clasic de tip phishing si un real-time phishing? Spre deosebire de primul caz, in care miza atacatorilor este extragerea de date personale si financiare pentru a fi folosite mai tarziu, intr-un atac de tip real-time phishing, site-ul fraudulos este conectat in timp real cu platforma de online banking a bancii vizate, anunta Cert. ro. continuă pe Hotnews

Alpha Bank isi avertizeaza clientii cu privire la atacurile de tip phishing

Alpha Bank a emis azi un comunicat prin care isi avertizeaza clientii cu privire la cresterea numarului de atacuri de tip Real Time Phishing impotriva clientilor unor institutii financiare din Romania.

Clientii a trei mari banci au fost vizati de atacuri de tip real-time phishing, in aceasta saptamana

Clienti ia trei mari banci din Romania au fost vizati in aceasta saptamana de atacuri de tip real-time phishing impotriva clientilor unor institutii, arata Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,294 seconds )