Libnet.ro
UNICEF

10:31

CERT-RO: Care sunt orasele din Romania cele mai afectate de virusul WannaCry

România Liberă România Liberă,
CERT-RO: Care sunt orasele din Romania cele mai afectate de virusul WannaCry

Bucurestiul, Iasiul si Clujul sunt primele trei orase in topul localitatilor celor mai afectate de virusul WannaCry, precizeaza, marti, Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO). continuă pe România Liberă

CERT-RO: Care sunt orasele din Romania cele mai afectate de virusul WannaCry. Harta interactiva

Bucurestiul, Iasiul si Clujul sunt primele trei orase in topul localitatilor celor mai afectate de virusul WannaCry, precizeaza, marti, Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO).

Un public educat este un public care va sti sa ia cele mai bune decizii pentru el! (P)

Alexandru Giboi, directorul general al AGERPRES, a participat luni, 15 mai, la evenimentul Banii Tai Expo, un targ de servicii financiare si educatie, organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB). in cadrul evenimentului a fost prezentata si o expozitie de fotografie, ce cuprinde si imagini din ARHIVA FOTOGRAFICA AGERPRES. De asemenea, la evenimentul organizat de BVB, a rulat si clipul de prezentare a Arhivei Agentiei Nationale de Presa. Filmul acesta reprezinta, de fapt, unul dintre atuurile cele mai importante ale AGERPRES, in speta ARHIVA FOTOGRAFICA. Noua milioane de fotografii exista in arhiva noastra, o parte dintre ele sunt digitalizate, o mica-mica parte le-ati vazut in acest clip, si semnifica, de fapt, ideea ca noi am fost acolo. De 128 de ani, pe care i-am implinit anul acesta, deci din 1889, AGERPRES a fost alaturi de Romania si si-a indeplinit scopul de a informa corect si de a pastra, dupa cum se vede, pentru istorie si pentru viitor, memoriile, a afirmat Alexandru Giboi.

Site-ul instantelor de judecata din Romania nu mai functioneaza. Incidentul apare dupa atacurile informatice din ultimele zile

Portalul instantelor de judecata din Romania, care este administrat de Ministerul Justitiei, nu mai functioneaza.

Care sunt cele mai mari greseli facute la prima intalnire, dezvaluite de o femeie care s-a vazut cu peste 50 de barbati intr-un singur an

O tanara din Marea Britanie a iesit in oras cu peste 50 de barbati pentru a afla care sunt cele mai mari greseli facute la prima intalnire. in urma experimentului, a realizat o lista a lucrurilor care pot lasa o impresie gresita persoanei de sex opus.

Peste 22.100 de locuri de munca, disponibile in toata tara. In ce orase sunt cele mai multe

Peste 22. 100 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, cele mai multe fiind in Bucuresti, Prahova, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in judetele Suceava, Mehedinti si Vrancea, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Afirmatie CONTROVERSATA a uneia dintre cele mai BOGATE femei din lume: Oamenii SARACI sunt saraci pentru ca sunt LENESI si BETIVI (FOTO)

Una dintre cele mai instarite femei din lume, Gina Rinehart, nu se sfieste sa spuna ceea ce crede cand vine vorba despre oamenii saraci. Din punctul ei de vedere, oamenii ajung in aceasta.

Destinatii superbe in care turistii nu sunt vazuti cu ochi buni: care sunt cele mai neprietenoase locuri din lume si de ce

Desi pentru unii ar putea fi flatant faptul ca tot mai multi straini le viziteaza tara, exista anumite tari in care turistii nu vor avea parte intotdeauna de o primire calduroasa.

Romania are energie ieftina ca pret, dar printre cele mai scumpe in raport cu puterea de cumparare

Romanii au unele dintre cele mai reduse facturi la electricitate din statele membre ale Uniunii Europene, dar printre cele mai scumpe in raport cu puterea de cumparare a populatiei, se arata intr-un.

Olanda, Cipru, Lituania, Romania si Irlanda - cele mai semnificative scaderi ale preturilor energiei electrice

Cele mai semnificative scaderi ale preturilor in moneda locala la energia electrica destinata populatiei s-au inregistrat in Olanda, Cipru, Lituania, Romania si Irlanda, in perioada cuprinsa in a doua jumatate a lui 2015 si a doua jumatate a lui 2016, arata un studiu publicat, ieri, luni de Oficiul European de Statistica Eurostat), citat de Agerpres.

Ce audiente fac posturile de radio: Digi FM, crestere spectaculoasa;Virgin Radiopierde ascultatori. Care sunt cele mai ascultate frecvente

Valul de primavara al audientelor radio arata caDigi FM a reusit performanta de a-si dubla numarul de ascultatori in Bucuresti. Cele mai ascultate posturi raman insa Kiss FM si Radio ZU, in timp ce transformarea Radio 21 in Virgin Radio a determinat o scadere a audientelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )