Libnet.ro
UNICEF

22:00

CES 2014: Japonezii de la Sharp au prezentat primul televizor din lume cu rezolutie 8K

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CES 2014: Japonezii de la Sharp au prezentat primul televizor din lume cu rezolutie 8K

Sharp, unul dintre cei mai mari producatori de electronice si televizoare din lume, companie care in ultimii ani s-a confruntat cu grave probleme financiare, a profitat de evenimentul tehnologic CES 2014 pentru a prezenta publicului larg primul. continuă pe Wall-Street Ro

CES 2014 Sony A5000 mirrorless, viitorul camerelor NEX

Dupa cativa ani in care Sony a promovat destul de intens brand-ul NEX pentru camerele foto mirrorless, acum pune la inaintare brandul Alfa pentru acest segment. in cadrul CES 2014, Sony a prezentat cea mai noua camera foto mirrorless a lor, A5000. Acesteia ii lipseste denumirea de NEX, dovada ca producatorul s-a decis sa renunte la brandul respectiv, incluzand si mirrorless-urile in gama SLR-urilor. Probabil asa considera producatorul ca segmentul de mirrorless-uri s-a maturizat. Montura obiectivului nu s-a schimbat, ramane [].

CES 2014 Samsung Galaxy Tab Pro si Note Pro au diagonale de 12.2 inci

Samsung si-a extins seria de tablete cu Android in cadrul evenimentului de la CES 2014, unde a prezentat Galaxy Tab Pro si Note Pro. Principalele diferente dintre aceste noi modele si cele vechi, sunt configuratia mai buna, rezolutia ridicata, o noua carcasa mai subtire, si includerea unor modele de 12. 2 inci pentru acestea. Samsung Galaxy Tab Pro va veni in diagonale de 8. 4 inci, 10. 1 inci si 12. 2 inci pe cand Samsung Galaxy Note Pro va veni doar cu diagonala [].

E oficial, primul televizor cu rezolutie 8K vine de la Sharp

Abia ieri cei de la LG se mandreau cu primul televizor cu rezolutie 5K, doar ca astazi sa aflam ca Sharp a dus lupta televizoarelor la un al nivel avem primul televizor 8K. Este incredibil ce se intampla in domeniul TV-urilor de varf. Chiar daca aceste minunatii tehnologice ajung sa coste cat un apartament sau cel putin o garsoniera, toti producatorii importantii din piata se lupa pentru superlative absolute in specificatii si pentru ravnitul titlu de a fi primul.

VIDEO CES 2014 - Samsung a prezentat un prototip de televizor cu ecran pliabil

Samsung a prezentat la targul CES Las Vegas un televizor special al carui ecran se poate transforma din plat in curbat prin actionarea unei telecomenzi. Curbura poate fi reglata automat datorita unor motorase incorporate in televizorul 4K si ecran de 85 de inch. Nu se stie daca modelul va fi produs in serie si multi spun ca tehnologie este prea scumpa si prea putin utila.

CES 2014: Samsung si-a pus tabletele pe steroizi si a prezentat televizorul care se curbeaza dupa voia privitorului

CES 2014 nu a dus lipsa de Samsung si producatorul sud-coreean n-a dezamagit, a confirmat zvonurile care au scapat pana acum. Are doua noi tablete, cu ecrane de peste 10 inci, si un televizor 4K cu ecran care se curbeaza.

CES 2014 Samsung prezinta TV-ul 5K de 105 inci

Un alt produs deosebit de interesant prezentat la CES 2014 este televizorul celor de la Samsung, de 105 inci, cu o rezolutie putin atipica, si anume 5K. Nu este singurul, si LG a prezentat unul similar, cu aspect de 21:9 si rezolutie de 51202160 pixeli. La aceasta dimensiune curbura acestuia este evidenta, fiind accentuata si de aspectul ultra wide al acestuia. Ce este probabil surprinzator la acest design, este faptul ca Samsung a folosit un singur panou din lemn pentru [].

Pentru ca poate, LG anunta UHDTV-uri cu rezolutie 5K la CES 2014

Chiar daca mai avem mult de lucru pana sa ne obisnuim cu TV-uri 4K, cei de la LG deja au anuntat primul UHDTV cu rezolutie nativa 5K la CES 2014. Ca un preludiu pentru ceea ce urmeaza sa putem achizitiona in urmatoarele luni, cei de la LG au venit la CES 2014 cu o serie de creatii spectaculoase din clasa TV-urilor. Cireasa de pe tort este un mastodont curbat, cu diagonala de 105 inci si marcat 5K la CES 2014, [].

CES 2014: Nvidia prezinta cipul grafic pentru supertelefoanele si masinile viitorului: Tegra K1 este din alta lume

CES 2014 din Las Vegas a ajuns la primul mare anunt: Nvidia propune un procesor grafic pentru supertelefoanele de maine. Si intr-un singur cip a reusit sa puna 192 de nuclee pentru performante impresionante.

CES 2014 - Asus Transformer Book Duet - cel mai interesant laptop al inceputului de an are doua sisteme de operare

Asus a anuntat Transformer Book Duet TD300), primul dispozitiv din lume care ofera patru moduri de lucru: laptop si tableta cu Windows, laptop si tableta cu Android. Utilizatorii pot comuta de la un sistem de operare la celalalt in doar 4 secunde, fie ca folosesc portabilul ca laptop, fie ca tableta.

CES 2014: Sony Xperia Z1 Compact, un mic superphone

Sony Xperia Z1 Compact este cel mai nou model de smartphone lansat de producator in cadrul targului de tehnologie CES 2014. Se pare ca Sony si-a studiat indeaproape clientii, si dupa numeroasele studii de piata pe care le-a efectuat, a decis ca e momentul sa vina cu un produs asa cum cer utilizatorii. Astfel, compania a luat cele mai importante functii si o configuratie puternica, pe care le-a inghesuit intr-un smartphone cu diagonala ecranului de 4. 3 inci. Carcasa acestuia vine [].

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )