Libnet.ro
UNICEF

23:30

CES 2014: Sud-coreenii de la LG vor succesul cu un ecosistem care a esuat de doua ori la doua companii diferite

Adevărul Adevărul,
CES 2014: Sud-coreenii de la LG vor succesul cu un ecosistem care a esuat de doua ori la doua companii diferite

CES 2014 va include si televizoarele smart de la LG. Acestea vor folosi sistemul de operare pe care doua companii americane au esuat in a-l transforma intr-un succes. continuă pe Adevărul

CES 2014: gadgeturi care vor sa te faca mai sanatos stiind totul despre tine

CES 2014 a adus in centrul atentiei aplicatiei si gadgeturile simple pentru fitness. Dezvoltarea personala prin sport ajutat de tehnologie este cheia prin care unii producatori vor sa atraga atentia consumatorilor.

Pentru ca poate, LG anunta UHDTV-uri cu rezolutie 5K la CES 2014

Chiar daca mai avem mult de lucru pana sa ne obisnuim cu TV-uri 4K, cei de la LG deja au anuntat primul UHDTV cu rezolutie nativa 5K la CES 2014. Ca un preludiu pentru ceea ce urmeaza sa putem achizitiona in urmatoarele luni, cei de la LG au venit la CES 2014 cu o serie de creatii spectaculoase din clasa TV-urilor. Cireasa de pe tort este un mastodont curbat, cu diagonala de 105 inci si marcat 5K la CES 2014, [].

CES 2014: Compania care a oferit dronele de buget controlate prin iPhone are doua modele noi pentru 2014

CES 2014 aduce si noi tipuri de drone. Parrot are un nou set de jucarii pentru oamenii care si le permit, iar acestea, ca si primele modele AR. Drone, sunt controlate tot printr-un dispozitiv mobil.

CES 2014: Dispozitivele cu doua sisteme de operare, noul trend in materie de tehnologie? Cum ar putea schimba Intel piata PC-urilor

Industria PC-urilor nu o duce prea bine. Vanzarile au scazut dramatic in ultimii ani, in ciuda faptului ca producatorii tot incearca sa ademeneasca clienti, oferindu-le laptopuri cu ecrane tactile si convertibile versatile. Anul 2014 ar putea fi anul in care PC-ul se transforma definitiv.

CES 2014: Lenovo ataca noul an cu o gama completa de gadgeturi cu Windows

CES 2014 nu duce lipsa de gadgeturi de la Lenovo. Producatorul chinez a adus 15 modele noi, de la laptopuri high-end la tablete cu Windows 8.

CES 2014: Nvidia prezinta cipul grafic pentru supertelefoanele si masinile viitorului: Tegra K1 este din alta lume

CES 2014 din Las Vegas a ajuns la primul mare anunt: Nvidia propune un procesor grafic pentru supertelefoanele de maine. Si intr-un singur cip a reusit sa puna 192 de nuclee pentru performante impresionante.

VIDEO CES 2014: Lentilele de contact inteligente isi fac debutul in Las Vegas

Google a pornit un adevarat trend de cand a anuntat lansarea ochelarilor inteligenti Glass. Numeroase alte companii si-au incercat norocul cu tehnologii similare si s-ar parea ca, in cadrul targului Consumer Electronics Show 2014, vom vedea si prima pereche de lentile de contact inteligente.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )