Libnet.ro
UNICEF

10:15

CES 2016: ASUS anunta primul monitor din lume care merge doar prin cablu USB-Type C

Playtech Playtech,
CES 2016: ASUS anunta primul monitor din lume care merge doar prin cablu USB-Type C

CES 2016 vine cu multe surprize placute, unele mai placute ca altele, mai ales cand acestea implica tara noastra. Totusi, cand vine vorba demonitoare se pare ca ASUS a decis sa abandoneze conexiunile clasice post-HDMI si sa mearga pe o formula universala pe baza de USB ce ofera viteze de 10Gb/s multumita noului cablu USB-Type []. continuă pe Playtech

CES 2016: primul telefon din lume cu Snapdragon 820 este Le Max Pro de la LeTV

Nimeni nu se astepta sa-i vedem pe chinezi ca iau fata sud-coreenilor cand vine vorba de implementarea celor mai noi si puternice procesoare in varfurile de gama a telefoanelor mobile. Totusi, noua companie chinezeasca LeTV, a dovedit ca se misca mai bine ca Samsung, lansand la CES 2016, primul telefon cu procesorul Snapdragon 820 din [].

CES 2016: primul telefon din lume cu Snapdragon 820

Nimeni nu se astepta sa-i vedem pe chinezi ca iau fata sud-coreenilor cand vine vorba de implementarea celor mai noi si puternice procesoare in varfurile de gama a telefoanelor mobile. Totusi, noua companie chinezeasca LeTV, a dovedit ca se misca mai bine ca Samsung, lansand la CES 2016, primul telefon cu procesorul Snapdragon 820 din [].

CES 2016: Nvidia anunta un supercomputer pentru masinile autonome

In America, moda masinilor autonome este in toi, facand aproape orice companie din domeniul IT saaiba pana si cel mai mic aport la dezvoltarea unei industrii in plin proces de crestere. Cum Samsung si Apple merg cu pasi repezi in urma tehnologiei auto promovate de Tesla, Nvidia nu intarziat sa prezinte un S0C System on [].

CES 2016: acest Batmobil electric provoaca Tesla sa vina cu masini mai interesante

CES 2016 se anunta un adevarat show auto, iar conceptul celor de la Faraday Future ar fi una dintre vedete. Scriam recent ca noul producator misterios de masini electrice inteligente ar putea reprezenta un real rival pentru Tesla. Faptul ca acum ne arata o masina parca scoasa din garajul lui Batman nu face decat sa ne [].

CES 2016: ili iti traduce limbile straine fara sa il conectezi la Internet

Daca tot ne-am obisnuit din ce in ce mai mult sa facem excursii in tari straine, un gadget purtabil precum noul ili va face interactiunea cu localnicii mult mai usoara. Desi multi dintre noi vorbesc engleza, iar limba lui Shakespeare a devenit utila in cele mai multe colturi ale lumii, exista in continuare foarte multe [].

CES 2016: Lenovo LINK 32GB iti aduce ecranul telefonului pe monitor

Unul dintre dispozitivele unice la capitolul functionalitate prezentate la CES 2016 poarta numeleLenovo LINK 32GB si va poate aduce pe PC ecranul de la smartphone. intr-o perioada in care detinem din ce in ce mai multe gadgeturi, precum laptopuri, tablete sau smartphone-uri si fiecare dintre ele are un scop bine definit, cei de la Lenovo [].

CES 2016: Acer TravelMate P648 este primul laptop cu WiFi 802.11ad

Dupa ce am auzit timp de cateva luni detalii despre noul standard de comunicatii WiFi IEEE 802. 11ad, la CES 2016 a fost anuntatAcer TravelMate P648, primul sistem compatibil cu el. Desi nu sunt la fel de bine plasatiin piata de PC-uri precum Lenovo sau HP, este mai evident ca niciodata faptul ca Acer incearca sa-si [].

CES 2016: Altec Lansing anunta primele casti cu filmare Full HD

Am trait sa o vedem si pe asta. La CES 2016, cei de la Altec Lansing au anuntat primele casti de DJ cu filmare full HD 1080p. Desi am fost intotdeauna de parere ca dispozitivele dedicate anumitor sarcini fac o treaba mai buna decat altele care fac zece lucruri deodata, tot este fascinanta combinatia de [].

CES 2016: Samsung Gear S2 primeste versiuni de lux si va deveni compatibil cu iPhone-urile

In cadrul CES 2016, eveniment desfasurat in Las Vegas, Samsung a lansat doua noi versiuni ale smartwatch-ului Gear S2 classic, Rose Gold de 18K si Platinum. Samsung Gear S2 a fost cel mai bun smartwatch lansat in 2015, si in 2016 el va deveni si mai de succes. in primul rand, compania a anuntat o [].

CES 2016: LG prezinta masivul televizor UH9800 cu rezolutie 8K si diametru de 98 de inci

Dacarezolutiile 4K la televizoare va plictisesc sideja va ganditi la televizoare cu rezolutii duble, LG a decis sa va sara in ajutor. Cu ocazia CES 2016 compania sud-coreana a prezentat primul televizor 8K HDR cu un diametru respectabil de 98 de inci. Pana la urma televizoare cu rezolutii 4K exista deja pe piata de doi [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )