Libnet.ro
UNICEF

13:30

CES 2020 |ASUS a anuntat cel mai puternic laptop de 14 inci. Ce iti ofera Zephyrus G14?

Playtech Playtech,
CES 2020 |ASUS a anuntat cel mai puternic laptop de 14 inci. Ce iti ofera Zephyrus G14?

CES 2020 a venit cu o surpriza placuta din partea ASUS. Compania a prezentat Zephyrus G14 si e ultraportabil, dar gandit si pentru gaming. ASUS a anuntatZephyrus G14 sub marca ROG. Acesta e. continuă pe Playtech

CES 2020: Asus prezinta doua laptopuri noi de gaming din gama TUF

ASUS a anuntat la CES 2020 o noua familie de laptopuri TUF Gaming, cu performante sporite si mai flexibile decat oricand.

CES 2020: Intel lanseaza cel mai impresionant laptop, cu ecran pliabil

Evident, orice laptop este un dispozitiv pliabil, insa Horseshoe Bend de la Intel are direct un ecran pe care poti sa-l pliezi. Intel a prezentat in cadrul CES 2020 un prototip pentru un laptop.

CES 2020: MSI prezinta MSI Creator 17, primul laptop cu ecran Mini LED

Creator 17 este primul laptop din lume cu un panou cu tehnologie Mini LED, care poate oferi o precizie extraordinara a culorilor si o calitate foarte buna a imaginii.

HOROSCOP 2020. Acestea sunt cele 4 zodii pentru care anul 2020 va fi cel mai bun

Ne-am hotarat sa va prezentam cele patru zodii norocoase, pentru care care urmeaza. Va fi plin de realizari si bucurii: Pestii In 2020, acesti nativi vor avea sanse fantastice de afirmare profesionala, cu.

CES 2020: Toate dispozitivele lansate de HP la cel mai mare eveniment dedicat electronicelor din lume

HP a lansat cele mai noi PC-uri, monitoare si accesorii, in cadrul Consumer Electronics Show CES) din acest an, una din piesele principale fiind laptop-ul Elite Dragonfly, ale carui piese mecanice sunt realizate in proportie de 82% din materiale reciclabile.

Stare de urgenta in Puerto Rico, in urma celui mai puternic cutremur din ultimii 102 ani.Un peisaj natural emblematic a fost distrus

Guvernatoarea din Puerto Rico, Wanda Vazquez, a declarat marti stare de urgenta si a activat Garda Nationala, dupa o serie de cutremure, dintre care unul de o magnitudine de 6,4, cel mai puternic cutremur produs in insula caraibiana din ultimii 102 ani, transmite Reuters.

Stare de urgenta in Porto Rico, in urma celui mai puternic cutremur din ultimii 102 ani

Guvernatoarea din Porto Rico, Wanda Vazquez, a declarat, marti, stare de urgenta si a activat Garda Nationala, dupa o serie de cutremure, dintre care unul de o magnitudine de 6,4, cel mai puternic cutremur produs in insula caraibiana din ultimii 102 ani.

CES 2020: Lenovo anunta Yoga 5G, primul laptop cu conectivitate 5G, si laptopul pliabil ThinkPad X1 Fold

Lenovo lanseaza Yoga 5G, primul PC 5G din lume, un ultra-portabil cu procesor Qualcomm Snapdragon 8cx 5G. Dotat cu un ecran touch IPS, rezolutie Full HD, diagonala de 14 inci, luminozitate 400 de niti, si o greutate de 1. 3 kg, Yoga 5G promite o autonomie de pana la 24 de ore.

CES 2020: XPG lanseaza primul sau notebook de gaming

XPG a anuntat lansarea celei mai recente game de produse Xtreme Performance Gear la CES 2020, Las Vegas, sub tema Invasion has begun. Produsele expuse includ o gama completa de periferice si accesorii pentru gaming, componente PC, module DDR4 si unitati SSD.

CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

E acel moment din an in care are loc cel mai mare eveniment de tehnologie - CES 2020. Targul incepe in cateva zile si e gazduit, ca-n fiecare an, de Las Vegas. CES - Consumer Electronic Show -.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )