Libnet.ro
UNICEF

17:30

CES 2020 |Sony a impresionat cu aceasta masina electrica tinuta la secret

Playtech Playtech,
CES 2020 |Sony a impresionat cu aceasta masina electrica tinuta la secret

De numele Sony se leaga, intre altele, generatia de console PlayStation. Dar nu te-ai fi asteptat ca japonezii sa produca si o masina electrica, nu-i asa? Targul CES din Las Vegas din. continuă pe Playtech

CES 2020: Sony a prezentat prototipul unei masini electrice, denumita Vision-S FOTO

Una dintre companiile care atrag ochii tuturor spectatorilor prezenti in Las Vegas la CES este Sony, iar anul acesta gigantul japonez nu a facut nota discordanta, aducand pe scena evenimentului prototipul unei masini electrice.

VIDEO Sony a surprins la targul CES Las Vegas, prezentand o masina electrica

Sony a furnizat una dintre cele mai mari surprize ale targului CES Las Vegas, prezentand un concept de masina electrica. Conceptul numit Vision-S contine zeci de senzori si este gandit sa prezinte tehnologiile pe care Sony le are in productie. Evident ca nu sunt planuri ca Sony sa intre in productia de masini. Conceptul poate ajunge in 4,8 secunde la 100 kmh si viteza maxima este 230 kmh.

CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

E acel moment din an in care are loc cel mai mare eveniment de tehnologie - CES 2020. Targul incepe in cateva zile si e gazduit, ca-n fiecare an, de Las Vegas. CES - Consumer Electronic Show -.

CES 2020: Ce poate face Ballie, robotul sferic prezentat de Samsung, care pare desprins din Star Wars (VIDEO)

In cadrul keynote-ului Samsung de la CES 2020, CEO-ul diviziei de electronice a companiei sud-coreene a adus pe scena un mic robot sferic, asemanator cu droidul BB-8 din seria Star Wars.

CES 2020: AMD a prezentat o noua gama de placi video si cele mai performante procesoare desktop din lume

Presedintele si CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su, a sustinut conferinta de presa a companiei americane din cadrul CES 2020, prezentand noile tehnologii.

CES 2020: Asus prezinta doua laptopuri noi de gaming din gama TUF

ASUS a anuntat la CES 2020 o noua familie de laptopuri TUF Gaming, cu performante sporite si mai flexibile decat oricand.

Planurile Amazon pentru targul de tehnologie CES 2020: Vehicule autonome si depozite robotizate

De la autovehicule care vorbesc cu soferii prin Alexa, pana la gestionarea de date din depozitele unde lucreaza multi roboti industriali sunt cateva dintre planurile Amazon pe care compania vrea sa le prezinte la CES, unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie ce va avea loc in aceasta saptamana in Las Vegas.

CES 2020: Hyundai anunta ca va produce masini zburatoare pentru serviciul de taxi aerian al Uber

Dupa ce luna trecuta Hyundai a anuntat ca va prezenta la CES conceptul unei masini zburatoare, compania sud-coreeana s-a tinut de cuvant, anuntand si ca va produce in masa astfel de vehicule pentru cei de la Uber.

CES 2020: Toate dispozitivele lansate de HP la cel mai mare eveniment dedicat electronicelor din lume

HP a lansat cele mai noi PC-uri, monitoare si accesorii, in cadrul Consumer Electronics Show CES) din acest an, una din piesele principale fiind laptop-ul Elite Dragonfly, ale carui piese mecanice sunt realizate in proportie de 82% din materiale reciclabile.

CES 2020 |Cum arata masinile viitorului in care te-ai putea plimba candva

CES este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume. Si cum tehnologia face parte acum din orice, de la targul din acest an nu puteau lipsi marii producatori auto. Industria.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )