Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cesarom a lansat peste 100 de colectii de placi ceramice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cesarom a lansat peste 100 de colectii de placi ceramice

Cesarom a lansat, in ultimii opt ani, peste 100 de colectii de placi ceramice care au ajuns in aproximativ 1 milion de locuinte, potrivit estimarilor Lasselsberger Romania, liderul pietei locale de gresie si faianta si detinatorul brandului Cesarom, arata un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

incepe facultatea. Peste 100 de institutii de invatamant superior isi deschid portile luni

Peste 100 de institutii de invatamant superior de stat si particular isi deschid portile luni, numarul studentilor din anul I fiind mai mic decat cel din 2011, ca urmare a scaderii cifrei de scolarizare.

Grecia inchiriaza Insula Viselor, pentru peste 100.000 de euro pe an.

Autoritatile locale din regiunea elena Eubeea au decis sa inchirieze Insula Pezonisi, cunoscuta si ca Insula Viselor, pretul urmand sa fie de peste 100. 000 de euro pe an, potrivit cotidianului elen Kathimerini, potrivit Mediafax. Pezonisi este prima insula elena care va fi inchiriata din cauza dificultatilor financiare ale statului. Insula de 6,6 hectare este situata in apropierea municipalitatii Eretria, aflata pe coasta sudica a insulei Eubeea. Pezonisi va fi oferita spre inchiriere pentru .

PARIS LIVE Peste 100 de imagini cu premierele de la salonul auto

Majoritatea premierelor de la Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie) au fost deja dezvaluite, iar 0-100. ro iti prezinta cateva fotografii reprezentative cu fiecare model sau concept in parte. Noul Renault Clio, noul Volkswagen Golf, conceptul Audi crosslane coupe, Suzuki S-CROSS si multe altele in galeria foto din acest articol.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )