Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cetatean britanic condamnat la trei luni de inchisoare in Dubai, pentru ca ar fi atins soldul unui alt barbat

Adevărul Adevărul,
Cetatean britanic condamnat la trei luni de inchisoare in Dubai, pentru ca ar fi atins soldul unui alt barbat

Un cetatean britanic a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu executare in Dubai pentru faptul de a fi atins soldul unui alt barbat in timp ce-si cara paharul cu bautura intr-un bar aglomerat, informeaza cotidianul britanic The Guardian. continuă pe Adevărul

METEO La ce temperaturi sa ne asteptam in urmatoarele trei luni

Meteorologii estimeaza pentru urmatoarele trei luni o vreme ce se va incadra, in general, in limitele normale ale perioadei, in timp ce precipitatiile se anunta excedentare, raportat la media multianuala a fiecarei luni.

O noua condamnare pentru fostul manager al Spitalului Judetean Constanta. Danut Capatana trebuie sa execute in total 7 ani si 8 luni de inchisoare

Fostul manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Danut Capatana, a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Constanta, intr-un nou dosar, la doi ani si trei luni pentru abuz in serviciu in forma continuata si noua luni pentru conflict de interese in forma continuata, anunta News. ro. Instanta a contopit aceasta pedeapsa cu cea primita in vara acestui an din partea Curtii de Apel Bucuresti, intr-un alt dosar, astfel ca el trebuie sa execute o pedeapsa totala de 7 ani si 8 luni de inchisoare.

O noua condamnare pentru Danut Capatana, fostul manager al spitalului: 7 ani si 8 luni de inchisoare

Danut Capatana, fostul manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a fost condamnat, intr-un nou dosar, la doi ani si trei luni pentru abuz in serviciu in forma continuata si noua luni pentru conflict de interese in forma continuata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )