Libnet.ro
UNICEF

00:07

3 cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 3 cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus

Trei cetateni romani din Italia au fost depistati pozitiv cu virusul Covid-19. Cei trei sunt din provincia Trevizo, din Cremona si Bologna, informeaza MAE. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: 8 cazuri confirmate din care 3 vindecate Romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii

In Romania au fost confirmate sapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, trei dintre pacienti fiind declarati vindecati. in carantina institutionalizata se afla 21 de persoane, iar alte 12. 158 sunt in izolare la domiciliu. Potrivit autoritatilor, romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii. 27 Un tanar din Iasi, izolat la domiciliu, s-a dus sa dea examenul la scoala de soferi 16. 08 Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri15. 33 Orban ii roaga pe romanii din zonele afectate de coronavirus sa nu vina acasa de Paste13. 49 Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia 13. 31 Trei cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus.

Daniela Buzatu, romanca din Italia infectata cu coronavirus: Situatia este scapata de sub control, desi Guvernul indeamna sa ramanem calmi

Daniela Buzatu, una dintre romancele din Italia infectate cu coronavirus, sustine ca situatia din peninsula este scapata total de sub control, desi Guvernul n. r. - italian) indeamna sa ramanem.

Trei romani din Italia, infectati cu coronavirus. Una dintre persoane are si cetatenie din Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca trei cetateni romani din Italia au fost testati pozitiv pentru COVID-19, potrivit datelor obtinute in cursul zilei de joi de catre reprezentantii Ambasadei Romaniei.

Romanca din Italia, diagnosticata cu coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Femeia are 43 de ani si locuieste in Lombardia.

Trei romani din Italia au fost infectati cu coronavirus

Ministerul de Externe a anuntat, astazi, intr-un comunicat de presa, ca trei romani din Italia au fost infectati cu coronavirus. Acestia locuiesc in Treviso, Lombardia si Bologna.

Romanca din Italia, diagnosticata cu noul coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu noul coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Are 43 de ani si locuieste in Pandino, Lombardia, o regiune in care numarul imbolnavirilor este in crestere.

MAE: Trei cetateni romani infectati cu coronavirus in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a transmis vineri ca pe teritoriul Italiei sunt in acest moment trei cetateni romani infectati cu coronavirus.

Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia

Al 8-lea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat vineri in Romania: este vorba despre un barbat de 51 ani din Olt, care s-a intors din Italia. El a calatorit pe drumul dinspre Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat in urma cu doua zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia. Autoritatile anuntasera initial ca este vorba despre o femeie de 51 de ani din Olt, iar ulterior au comunicat ca este vorba de fapt despre un barbat.

CORONAVIRUS |Un copil de un an si doua luni, internat cu suspiciune de Covid-19, la Galati. Tatal sau s-a intors recent din Italia

O noua suspiciune de coronavirus in Romania. Este vorba despre un copil de un an si doua luni din judetul Galati, al carui tata s-a intors recent din Italia. intreaga familie era in izolare la domiciliu,.

Aviz pozitiv pentru trei procurori in functii de conducere la DIICOT, iCCJ si DNA!

Consiliul Suprem al Magistraturii a dat aviz pozitiv pentru trei procurori care vor ocupa functii de conducere in DIICOT, DNA si Sectia parchetelor militare din cadrul iCCJ. Asta dupa ce propunerile pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )