Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cetatenii R. Moldova care intra pe teritoriul Romaniei nu mai sunt obligati sa stea 14 zile in autoizolare

Adevărul Adevărul,
Cetatenii R. Moldova care intra pe teritoriul Romaniei nu mai sunt obligati sa stea 14 zile in autoizolare

Ambasada Romaniei in Republica Moldova a anuntat ca masura izolarii la domiciliucarantinarii institutionalizate se suspenda temporar, incepand cu data de 2 iulie 2020, pentru toate persoanele care intra in Romania. continuă pe Adevărul

Criza la Craiova: nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva

15 batrani si trei angajati ai unui centru privat pentru ingrijirea persoanelor varstnice din Craiova au fost diagnosticati cu noul COVID-19. Toti au fost internati in spital, iar centrul a intrat in carantina. La Terapie Intensiva nu mai sunt locuri.

DOCUMENT Noi criterii pentru carantina si izolare in cazul persoanelor care intra in Romania din alte state Care sunt exceptiile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat vineri o hotarare prin care stabileste noi criterii pentru exceptarea de la izolare la sosirea in Romania. Astfel, in lista vor intra tarile din UE si Spatiul Economic European care au rata cazurilor noi de COVID-19 din ultimele 14 zile la 100. 000 de locuitori mai mica sau egala cu a Romaniei, in perioada similara.

Noi criterii pentru carantina si izolare in cazul persoanelor care intra in Romania. Care sunt exceptiile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat vineri o noua hotarare prin care stabileste noi criterii pentru exceptarea de la izolare sau carantina la sosirea in Romania, pe timpul epidemiei de.

Criza economica din Romania, dupa 5 luni de pandemie: de unde mai sunt bani de pensii

Conform celui mai recent set de rapoarte publicate de Ministerul Finantelor, situatia financiara a Romaniei este departe de a fi roz. Indiferent de parametrul pe care il iei care referinta,.

La singurul punct rutier de frontiera dintre Bulgaria si Grecia deschis traficului nu mai sunt cozi Un al doilea e deschis pentru intrarea in Grecia, dar numai pentru situatii speciale - MAE

Singurul punct de frontiera dintre Bulgaria si Grecia deschis traficului rutier pentru turisti, la acest moment, este Kulata-Promachonas, unde in ultimele doua zile au fost cozi kilometrice, iar punctul de frontiera Makaza este deschis doar pentru situatii specialecalatorii esentiale si transporturi cu regim specialprioritar, a anuntat vineri Ministerul Roman de Externe MAE). Vineri dupa-amiaza, la Kulata-Promachonas nu mai erau cozi, procedurile de trecere a frontierei derulandu-se intr-un timp foarte scurt, a precizat sursa citata.

IN BUCURESTI: Nu mai sunt locuri libere la sectiile de terapie intensiva COVID-19

Nu mai exista niciun loc liber la sectiile de terapie intensiva COVID-19 la spitalele de linie I Matei Bals si Victor Babes din Bucuresti, iar la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta mai este un singur loc liber, scrie Radio Europa Libera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )