Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru spatiul Schengen din 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru spatiul Schengen din 2021

Uniunea Europeana a anuntat ieri ca din 2021 cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru a calatori in spatiul Schengen. continuă pe Ziarul Bursa

Cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru spatiul Schengen din 2021

Uniunea Europeana a anuntat vineri ca din 2021 cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru a calatori in spatiul Schengen, relateaza Agerpres.

Cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru spatiul Schengen din 2021

Uniunea Europeana a anuntat vineri ca din 2021 cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru a calatori in spatiul Schengen, potrivit Agerpres .

Americanii vor avea neovie de viza pentru a calatori in Europa

Uniunea Europeana a anuntat vineri ca din 2021 cetatenii Statelor Unite vor avea nevoie de vize pentru a calatori in spatiul Schengen. Americanii trebuie sa posede un pasaport valabil, de un card de.

Schimbari importante in Uniunea Europeana: Cetatenii americani vor avea nevoie de vize pentru spatiul Schengen

Americanii vor dori sa calatoreasca in interiorului spatiului Schengen vor avea nevoie de vize incepand din 2021, a anuntat vineri Uniunea Europeana. Astfel, americanii trebuie sa posede un pasaport.

Americanii nu mai au voie sa calatoreasca in spatiul Schengen fara vize din 2021. Cum explica autoritatile europene

Autoritatea europeana de informatii si autorizare privind calatoriile ETIAS) a anuntat vineri ca cetatenii americani vor avea nevoie de vize incepand din 2021 pentru a intra in spatiul Schengen.

Cate libere vor avea romanii de Paste si de 1 Mai

Romanii vor avea o noua minivacanta la sfarsitul lunii aprilie si inceputul lunii mai. in luna aprilie, romanii ar putea sa se bucure de 6 zile libere, cu ocazia Sarbatorilor Pascale. in acest an Pastele.

HOROSCOP. Luna Noua in Pesti: Zodiile care vor avea o perioada plina de nefericire

Luna Noua in Pesti are loc pe 6 martie 2019. Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o perioada care le aduce doar tristete. HOROSCOP BERBEC- Esti mai sensibila ca niciodata. Totul din jurul tau.

De ce se adanceste deficitul comercial al Statelor Unite, in ciuda suprataxarii importurilor ? (AFP)

Administratia Trump a declarat anul trecut un razboi comercial cu sloganul America intai. Politica s-a tradus printr-un val succesiv de taxe vamale suplimentare mergand de la 10 la 50% pentru echivalentul unor importuri americane de 283 de miliarde de dolari, scrie AFP.

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze liniile de tramvai 8, 35, 42 si 56 , iar 11 si 16 vor avea traseele modificate

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze liniile de tramvai 8 Depoul Militari Zetarilor), 34 Banu Manta Cimitirul Serban Voda), 35 Depoul Militari Gara Basarab), 42 Piata Presei Libere Gara de Nord) si 56 Piata Sfanta Vineri Republica), anunta Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti Ilfov ADTPBI). in plus, se doreste modificarea traseului pe care circula tramvaiele 11 si 16. Potrivit sursei citate, aceste modificari vor scadea timpii de asteptare si vor creste capacitatea de transport.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbarile

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )