Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cezar Ouatu, din nou indragostit: Cred ca s-a creat o reciprocitate imediata intre noi

Antena3 Antena3,
Cezar Ouatu, din nou indragostit: Cred ca s-a creat o reciprocitate imediata intre noi

Tenorul Cezar Ouatu este din nou indragostit. Artistul a vorbit despre iubita sa, make-up artistul Andreea Vilau. Da, este iubita mea si ma mandresc cu asta Viitorul cred ca ne rezerva multe impreuna,. continuă pe Antena3

Carmen Harra, din nou mama la 63 de ani!

Carmen Harra, ajunsa la varsta de 63 de ani, a declarat ca si-ar dori sa fie din nou parinte. Clarvazatoarea spune ca vrea sa-si mareasca familia pentru ca traieste o perioada extrem de fericita a.

Carmen Harra se pregateste sa devina din nou mama

Carmen Harrase pregateste sa devina mama, din nou! Chiar daca a trecut mult timp de cand a adus-o pe lume pe fiica ei, celebra clarvazatoare vrea sa fie iar parinte. Ce a facut-o sa ia aceasta.

Lovitura pentru romani. Preturile ar putea sa explodeze din nou

Lovitura pentru romani. Preturile ar putea sa explodeze din nou in luna iunie, anunta consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu. Adrian Vasilescu spune ca BNR se lupta in continuare sa tina in.

Victor Ponta, din nou presedinte de partid. Ce spune despre candidatura la Cotroceni

Fostul premier Victor Ponta a admis, luni seara, ca isi va asuma presedintia Partidului Pro Romania, insa a precizat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. El si-a manifestat, intr-o.

CFR Calatori introduce din nou trenurile catre Grecia si Turcia. De cand vor fi disponibile

CFR Calatori va reintroduce, din iunie, trenurile catre Salonic si Istanbul, garnituri care vor circula pana in octombrie. Pasagerii vor avea legaturi directe de la Bucuresti catre Salonic,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )