Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cezar Preda despre Blaga: Mi-a fost prieten. L-am sustinut neconditionat, iar el s-a fofilat

Hotnews Hotnews,
 Cezar Preda despre Blaga: Mi-a fost prieten. L-am sustinut neconditionat, iar el s-a fofilat

Deputatul Cezar Preda care, miercuri, a anuntat ca demisioneaza din toate functiile detinute in partid, a dezvaluit, joi, intr-o emisiune la un post local de televiziune, ca a luat aceasta decizie dupa ce Vasile Blaga nu i-a luat apararea atunci cand Emil Boc si liderii din Ardeal l-au criticat, potrivit Mediafax. Preda a adaugat, in emisiunea televizata de joi, ca la o zi dupa aceasta declaratie Emil Boc l-a sunat pe Vasile Blaga si l-a atacat, iar presedintele PDL nu a reactionat: Domnul Boc l-a sunat pe domnul Blaga si cu manie proletara a inceput sa ma atace. continuă pe Hotnews

Cezar Preda, suparat pe Blaga: L-am sustinut neconditionat, iar el s-a fofilat.

Deputatul Cezar Predaa declarat, joi, la un post local de televiziune, ca a demisionat dupa ce Vasile Blaga nu i-a luat apararea atunci cand Emil Boc si liderii din Ardeal l-au criticat, relateaza Mediafax. Prezent, joi, intr-o emisiune la un post local de televiziune, deputatul Cezar Preda a relatat ca, de fapt, este suparat pe Vasile Blaga, omul, pe care l-a sustinut suta la suta, neconditionat, si care nu i-a sarit in aparare. Citeste si: Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: A fost .

Udrea nu-l vea pe Cezar Preda in PMP: A fost motivul plecarii mele din PLD.

Eena Udrea a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, la sediul PMP, ca in timpul guvernarii USL s-au pierdut doua miliarde de euro. Totodata, Udrea a spus ca nu au existat discutii despre venirea lui Cezar Preda in PMP si nici nu vor exista, din partea acestei formatiuni politice. Deputatul Elena Udrea a mai aratat ca Guvernul Ponta nu este capabil sa gestioneze situatii de criza si ca trebuie sa-si asume moartea oamenilor in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Mii de .

Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: A fost motivul plecarii mele din PDL.

Elena Udrea a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, la sediul PMP, ca in timpul guvernarii USL s-au pierdut doua miliarde de euro. Totodata, Udrea a spus ca nu au existat discutii despre venirea lui Cezar Preda in PMP si nici nu vor exista, din partea acestei formatiuni politice. Deputatul Elena Udrea a mai aratat ca Guvernul Ponta nu este capabil sa gestioneze situatii de criza si ca trebuie sa-si asume moartea oamenilor in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Mii de .

Elena Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: Sunt diferente uriase intre mine si el. A insemnat motivul plecarii mele din PDL

Deputatul Elena Udrea a vorbit, miercuri, despre plecarea lui Cezar Preda din PDL, precizand ca nu ar aduce in Partidul Miscarea Populara o persoana care isi pozitioneaza frustrarile deasupra partidului.

Elena Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: Sunt diferente uriase intre mine si el. A insemnat motivul plecarii mele din PDL (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a vorbit, miercuri, despre plecarea lui Cezar Preda din PDL, precizand ca nu ar aduce in Partidul Miscarea Populara o persoana care isi pozitioneaza frustrarile deasupra partidului.

UPDATE. Deputatul Cezar Preda a demisionat din functiile PDL.

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, spunand ca a luat decizia dupa ce a fost criticat in partid pentru afirmatiile sale potrivit carora PDL a creat un monstru numit USL, conform Mediafax. Deputatul Cezar Preda isi da demisia din PDL, conform Agerpres. Politicianul isi va da demisia atat din functia de vicepresedinte al PDL, cat si din cea de presedinte al organizatiei .

VIDEO Liderul PDL Cezar Preda a demisionat din functiile de conducere, ca sa scape de criticile lui Emil Boc

Liderul PDL, Cezar Preda, a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte la nivel national si de presedinte al PDL Buzau. Preda a spus ca a luat aceasta decizie, dupa ce a fost criticat in partid, mai ales de catre apropiatii lui Emil Boc, pentru afirmatiile sale conform carora PDL a creat un monstru numit USL.

Raul Florescu, ales presedinte interimar PDL Buzau, dupa demisia lui Cezar Preda din toate functiile

Raul Florescu a fost ales presedinte interimar al PDL Buzau, dupa ce deputatul Cezar Preda a demisionat miercuri din toate functiile detinute in partid. Florescu a ocupat pana acum functia de.

Cezar Preda a demisionat din functiile din PDL: Ma pot lupta cu Ponta, Udrea, dar nu cu colegii mei

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, spunand ca a luat decizia dupa ce a fost criticat in partid pentru afirmatiile sale potrivit carora PDL a creat un monstru numit USL, relateaza Mediafax.

Deputatul Cezar Preda demisioneaza din PDL.

Deputatul Cezar Preda isi da demisia din PDL, conform Agerpres. Politicianul isi va da demisia atat din functia de vicepresedinte al PDL, cat si din cea de presedinte al organizatiei judetene a PDL Buzau. Parlamentarul democrat-liberal a declarat ca a decis sa paraseasca PDL, dar nu se gandeste momentan sa se inscrie in Partidul Miscarea Populara. Preda a promis ca va face publice motivele plecarii sale intr-o conferinta de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )