Libnet.ro
UNICEF

12:15

CFR Calatori: 15 trenuri nu vor circula marti

România Liberă România Liberă,
CFR Calatori: 15 trenuri nu vor circula marti

CFR Calatori informeaza ca 15 trenuri nu vor circula, marti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile si exista riscul ca numarul curselor anulate sa creasca, in functie de starea vremii. continuă pe România Liberă

CFR Calatori: 15 trenuri nu vor circula marti. Exista posibilitatea ca acest numar sa creasca

CFR Calatori informeaza ca 15 trenuri nu vor circula, marti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile si exista riscul ca numarul curselor anulate sa creasca, in functie de starea vremii, potrivit Mediafax.

CIRCULATIA TRENURILOR LA ORA 18.00. 15 trenuri nu vor circula marti, 30 decembrie

UPDATE: CFR Calatori informeaza ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, 15 trenuri nu vor circula marti, 30 decembrie: R 7565 Marasesti plecare 03.

CFR Calatori: 40 de trenuri anulate, din cauza ninsorii si a viscolului

Un numar de 40 de trenuri care circulau in jumatatea de sud a tarii au fost anulate, luni, din cauza ninsorii si a viscolului, din totalul de peste 1. 100 de trenuri puse zilnic in circulatie, informeaza CFR Calatori.

CFR Calatori lanseaza la 1 ianuarie oferta Trenurile Zapezii 2015: bilete mai ieftine cu pana la 56% pentru trenurile care circula spre statiunile montane

CFR Calatori lanseaza din 1 ianuarie 2015 oferta de calatorie Trenurile Zapezii 2015, prin care calatorii vor beneficia, in perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2015, de reduceri tarifare la trenurile care circula spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani - pentru statiunile Parang si Straja.

CIRCULATIA TRENURILOR LA ORA 15.00. Vezi lista trenurilor anulate din cauza vremii

UPDATE: CFR Calatori informeaza ca din cauza conditiilor meteo nefavorablie, urmatoarele trenuri nu vor circula astazi: IR 1865 Iasi plecare 18. 30) - Galati IR 8153 Urziceni plecare 16.

CFR Calatori a anulat alte sase trenuri, din cauza ninsorii si viscolului

CFRCalatori anunta ca alte sase trenuri care ar fi trebuit sa mearga spre Galati, Slobozia, Urziceni, Galati si Bucuresti nu circula luni, din cauza ninsorii si viscolului. Trenurile care nu.

Romania, in Regatul GHETII. Meteorologii au emis COD ROSU de viscol si ninsori. CFR: 23 de trenuri sunt ANULATE

UPDATE: CFR Calatori a anulat 23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti, iar pe regionala Galati, doua trenuri sunt oprite intre statii, unul din cauza ruperii liniei de contact, iar.

Noua trenuri care circula in judetele avertizate cu coduri rosu si portocaliu au fost anulate

Sapte trenuri Regio si doua trenuri InterRegio au fost anulate, luni, pe sectiile feroviare Faurei - Galati, Galati - Constanta si Ploiesti - Urziceni, din cauza ninsorilor si a viscolului, iar pe celelalte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )