Libnet.ro
UNICEF

00:07

CFR Calatori: 99 de trenuri, anulate. in Baragan nu circula nicio garnitura

Adevărul Adevărul,
CFR Calatori: 99 de trenuri, anulate. in Baragan nu circula nicio garnitura

CFR Calatori a anulat miercuri dimineata, la ora 08. 00, un numar de 99 de trenuri din cauza ninsorilor abundente si a viscolului, potrivit datelor publicate pe pagina de Facebook a companiei. Din judetul Calarasi nu pleaca spre Bucuresti, Constanta sau Slobozia. continuă pe Adevărul

Lista trenurilor anulate de CFR Calatori: 78 de garnituri nu vor circula marti

78 de trenuri sunt anulate marti dimineata, 27 februarie, din cauza conditiilor meteo, reprezentand aproximativ 6% din cele 1. 200 de trenuri care circula zilnic in Romania, potrivit paginii de Facebook a CFR Calatori.

LIVETEXTAutostrada Soarelui si zeci de drumuri, inchise din cauza zapezii / 99 de trenuri anulate / DN 2, blocat pe mai multe portiuni / 16 curse aeriene de pe Otopeni au avut intarzieri

Judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea sunt miercuri, pana la ora 20. 00, sub cod portocaliu de viscol. De asemenea, doua treimi din tara sunt, pana joi ora 10. 00 sub cod portocaliu de ger, iar 13 judete din nord-vestul tarii sunt, tot pana maine dimineata, sub cod galben de temperaturi scazute. Circulatia este oprita, miercuri dimineata pe A2 si A4, pe drumuri nationale din judetele Constanta, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Ilfov si Vrancea si pe alte 47 de drumuri judetene din tara. CFR a anuntat si ca 99 de trenuri au fost anulate miercuri. -----------------------09:56Tulcea: Traficul pe toate drumurile judetene si pe sase sectoare de drumuri nationale este inchis09:49 Otopeni: 16 curse aeriene au avut intarzieri de 30-40 minute, nicio cursa nu este anulata09:19 In Teleorman se intervine pentru preluare unei gravide din localitatea Copaceni09:06 Raed Arafat: La aceasta ora sunt inchise 19 drumuri judetene si 59 judetene09:02O ambulanta cu doi copii a ramas inzapezita pe DN 22 Tulcea-Constanta 08:51DN 2, pe tronsonul Buzau - Urziceni, si DN 2C, intre Costesti si limita cu judetul Ialomita, inchise.

LIVETEXTAutostrada Soarelui si zeci de drumuri, inchise din cauza zapezii / 99 de trenuri anulate / DN 2, blocat pe mai multe portiuni / 16 curse aeriene de pe Otopeni au avut intarzieri

Judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea sunt miercuri, pana la ora 20. 00, sub cod portocaliu de viscol. De asemenea, doua treimi din tara sunt, pana joi ora 10. 00 sub cod portocaliu de ger, iar 13 judete din nord-vestul tarii sunt, tot pana maine dimineata, sub cod galben de temperaturi scazute. Circulatia este oprita, miercuri dimineata pe A2 si A4, pe drumuri nationale din judetele Constanta, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Ilfov si Vrancea si pe alte 47 de drumuri judetene din tara. CFR a anuntat si ca 99 de trenuri au fost anulate miercuri. -----------------------10:23Tulcea: Adolescent care a plecat bicicleta la drum si s-a ratacit din cauza viscolului, salvat de politisti 10:06Primaria Capitalei: 80% din artere principale sunt la negru si circa jumatate din strazile secundare au fost deszapezite09:56Tulcea: Traficul pe toate drumurile judetene si pe sase sectoare de drumuri nationale este inchis09:49 Otopeni: 16 curse aeriene au avut intarzieri de 30-40 minute, nicio cursa nu este anulata09:19 In Teleorman se intervine pentru preluare unei gravide din localitatea Copaceni.

LIVETEXTViscol in sud-est, ger in toata tara: Autostrada Soarelui si zeci de drumuri, inchise din cauza zapezii / 99 de trenuri anulate

Judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea sunt miercuri, pana la ora 20. 00, sub cod portocaliu de viscol. De asemenea, doua treimi din tara sunt, pana joi ora 10. 00 sub cod portocaliu de ger, iar 13 judete din nord-vestul tarii sunt, tot pana maine dimineata, sub cod galben de temperaturi scazute. Circulatia este oprita, miercuri dimineata pe A2 si A4, pe drumuri nationale din judetele Constanta, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Ilfov si Vrancea si pe alte 47 de drumuri judetene din tara. CFR a anuntat si ca 99 de trenuri au fost anulate miercuri. -----------------------08:51DN 2, pe tronsonul Buzau - Urziceni, si DN 2C, intre Costesti si limita cu judetul Ialomita, au fost inchise08:34O masina s-a rasturnat la iesirea din Vaslui, trei persoane au fost ranite.

LIVETEXTAutostrada Soarelui si zeci de drumuri, inchise din cauza zapezii / 99 de trenuri anulate / 16 curse aeriene de pe Otopeni au avut intarzieri

Judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta si Tulcea sunt miercuri, pana la ora 20. 00, sub cod portocaliu de viscol. De asemenea, doua treimi din tara sunt, pana joi ora 10. 00 sub cod portocaliu de ger, iar 13 judete din nord-vestul tarii sunt, tot pana maine dimineata, sub cod galben de temperaturi scazute. Circulatia este oprita, miercuri dimineata pe A2 si A4, pe drumuri nationale din judetele Constanta, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Ilfov si Vrancea si pe alte 47 de drumuri judetene din tara. CFR a anuntat si ca 99 de trenuri au fost anulate miercuri. -----------------------13:38 DN2 a fost redeschis intre Lilieci si Spataru. 27Buzau: Trei drumuri nationale blocate, o localitate fara electricitate, cursuri suspendate in 33 de scoli12. 57 Scolile, inchise si joi si vineri in judetul Ialomita12:28Codurile galben si portocaliu de ger, prelungite pana vineri seara 11:15 HARTA INTERACTIVA Drumurile nationale si autostrazile blocate din cauza viscolului. Situatia la moment10. 57 Cursurile in toate unitatile de invatamant din judetul Olt vor fi suspendate si in zilele de 1 si 2 martie, din cauza ninsorii si a temperaturilor scazute, a anuntat miercuri dimineata Inspectoratul Scolar10:23Tulcea: Adolescent care a plecat bicicleta la drum si s-a ratacit din cauza viscolului, salvat de politisti .

UPDATE CFR Calatori: 58 de trenuri au fost anulate din cauza vremii. Nu sunt linii inchise sau trenuri blocate, iar circulatia se desfasoara in conditii de iarna

Aproximativ 4% din cele aproximativm 1200 de trenuri CFR Calatori care circula zilnic in Romania au fost anulate, luni, potrivit CFR Calatori, care subliniaza ca masura are ca scop eliberarea liniilor in vederea facilitarii interventiilor cu utilaje si pluguri de zapada si evitarea unor situatii nedorite pentru pasageri. Pasagerii sunt sfatuiti sa se informeze despre eventualele intarzieri si modificari. Traficul de calatori va fi preluat de restul garniturilor din graficele de circulatie, acolo unde exista aceasta posibilitate. Veziaicice trenuri sunt anulate.

CFR calatori: O suta de trenuri sunt anulate din cauza ninsorilor si a viscolului

CFR Calatori a anulat miercuri dimineata, la ora 8:00, un numar de 99 de trenuri din cauza ninsorilor abundente si a viscolului, potrivit datelor publicate pepagina de Facebooka companiei. Vom face.

CFR Calatori: 120 de trenuri anulate

Un numar de 78 de trenuri sunt anulate marti dimineata din cauza conditiilor meteo, reprezentand aproximativ 6% din cele 1. 200 de trenuri care circula zilnic in Romania, potrivit paginii de Facebook a CFR.

CFR Calatori: 77 de trenuri anulate si 19 garnituri au intarzieri

Un numar de 78 de trenuri sunt anulate marti dimineata din cauza conditiilor meteo, reprezentand aproximativ 6% din cele 1. 200 de trenuri care circula zilnic in Romania, potrivit paginii de Facebook a CFR.

CFR Calatori: 78 de trenuri ANULATE din cauza conditiilor meteo!

Un numar de 78 de trenuri sunt anulate marti dimineata din cauza conditiilor meteo, reprezentand aproximativ 6% din cele 1. 200 de trenuri care circula zilnic in Romania, potrivit paginii deFacebooka.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )