Libnet.ro
UNICEF

22:15

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri din cauza pandemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri din cauza pandemiei de coronavirus

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri, pentru protectia calatorilor pe perioada starii de urgenta, urmand sa se aplice regula un loc liber, un loc ocupat. continuă pe Antena3

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri. Metoda aplicata pentru protectia pasagerilor

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pentru asigurarea protectiei calatorilor pe perioada starii de urgenta.

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri, pentru protectia calatorilor pe perioada starii de urgenta, urmand sa se aplice regula un loc liber, un loc ocupat. De asemenea, vor fi puse in circulatie vagoane in plus.

COVID-19 |CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pentru asigurarea protectiei calatorilor pe perioada starii de urgenta

CFR Calatori a decis sa ia masuri pentru a asigura spatiu intre pasageri, in trenuri, urmand sa aplice regula - un loc liber, un loc ocupat - astfel incat pasagerii sa stea dispersati intr-un vagon. Acelasi principiu se aplica si in cazul vagoanelor de.

CFR Calatori suspenda temporar alte zece trenuri pentrucombaterearaspandirii infectiei cu Covid-19, dupa ce Ungaria a inchis granita

CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria, in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19 si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii.

CFR schimba regulile de rezervare a locurilor in tren. Biletele se vand pe principiul: un loc liber, un loc ocupat

CFR Calatori anunta ca modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pentru asigurarea protectiei calatorilor pe perioada starii de urgenta.

CFR Calatori anunta masuri de protectie in contextul pandemiei: Regulile de rezervare a locurilor in trenuri vor fi modificate

CFR Calator anunta ca a decis ca masura de protectie impotriva raspandirii COVID-19 modificarea regulilor de rezervare a locurilor in trenuri pe perioada starii de urgenta. Potrivit companiei se va aplica.

CFR Calatori suspenda circulatia unor trenuri internationale, pe relatia cu Bulgaria, Ungaria

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international, fiind vorba de garni.

CFR Calatori suspenda temporar aproape toate trenurile internationale

In vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, coroborat si cu deciziile administratiilor feroviare din tarile vecine, CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri in trafic international spre si dinspre Ungaria, Bulgaria, Moldova si Ucraina. Raman in circulatie cele mai importante trenuri internationale de la noi: Bucuresti - Budapesta 4723 si Bucuresti - Viena 3467.

CFR Calatori suspenda trenuri internationale, dar si de trafic intern

Reprezentantii CFR Calatori au emis aseara un comunicat de presa prin care anunta noi masuri de preventie impotriva virusului COVID-19. Astfel, mai multe trenuri internationale vor fi suspendate, insa si cateva de trafic intern, cel putin pana la data de 16 aprilie, cu posibilitate de prelungire.

Masuri CFR Calatori in criza coronavirus - Se aplica regula un loc liber, un loc ocupat, astfel incat pasagerii sa stea dispersati in vagoane

Pentru combaterea raspandirii infectiei cu Covid-19 si pentru protectia, siguranta si securitatea calatorilor si a personalului propriu, CFR Calatori a decis sa ia masuri pentru a asigura spatiu intre pasageri, in trenuri. Se va aplica regula - un loc liber, un loc ocupat - astfel incat pasagerii sa stea dispersati intr-un vagon. Acelasi principiu se aplica si in cazul vagoanelor de dormit sau cuseta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )