Libnet.ro
UNICEF

00:07

CFR Calatori suplimenteaza, in perioada sarbatorilor, numarul trenurilor de pe cele mai solicitate rute

Adevărul Adevărul,
CFR Calatori suplimenteaza, in perioada sarbatorilor, numarul trenurilor de pe cele mai solicitate rute

In intervalul 22 decembrie 2017 - 3 ianuarie 2018, CFR Calatori va suplimenta, in functie de disponibilitatea de material rulant, numarul trenurilor care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iasi, Timisoara Nord, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, a informat compania printr-un comunicat de presa. continuă pe Adevărul

Trenurile vor fi suplimentate in perioada sarbatorilor de iarna

CFR Calatori informeaza ca in perioada sarbatorilor de iarna trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iasi, Timisoara Nord, Brasov, Cluj Napoca, Constanta vot fi suplimentate operativ, in functie de disponibilitatea de material rulant.

Programul de lucru al Postei Romane in perioada Sarbatorilor de Iarna

Compania Nationala Posta Romana a anuntat programul de lucru al subunitatilor postale in perioada sarbatorilor de iarna.

Masuri de siguranta publica speciale in perioada sarbatorilor de iarna

In perioada sarbatorilor de iarna, jandarmii au luat masuri suplimentare pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica.

Programul circulatiei trenurilor de metrou in perioada Sarbatorilor de Iarna

In pragul Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului si a Anului Nou, Metrorex adreseazaurari de sanatate, fericire, impliniri si transmite programul circulatiei trenurilor de metrou pentru.

Cum poti evita kilogramele in plus in perioada sarbatorilor

Chiar daca ai arderi rapide, perioada Craciunului este o provocare pentru toata lumea. Iata cinci reguli ce te vor ajuta sa iti mentii silueta si in aceasta perioada: 1. Cantareste-te de.

Cum sa va feriti de hoti si escroci in perioada sarbatorilor. Sfaturi pentru cumparaturi in siguranta

Pentru a va bucura pe deplin de bunurile cumparate in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna, politistii va ofera cateva recomandari pentru protectia dumneavoastra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )