Libnet.ro
UNICEF

22:15

CFR Cluj, calificata in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

România Liberă România Liberă,
CFR Cluj, calificata in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj s-a calificat in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal dupa ce a invins. continuă pe România Liberă

CFR Cluj , calificata in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj s-a calificat in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins formatia kazaha FC Astana cu scorul de 3-1 2-1), pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din.

CFR Cluj, prima mansa cu Maccabi Tel-Aviv pe teren propriu. Programul meciurilor din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Campioana Romaniei, CFR Cluj, continua parcursul in preliminariile Ligii Campionilor dupa 3-2 la general cu Astana din Kazahstan.

FCSB a invins cu 2-1 Milsami Orhei si s-a calificat in turul doi preliminar al Ligii Europa

Formatia FCSB s-a calificat, joi seara, in turul doi preliminar al Ligii Europa, invingand in deplasare echipa Milsami Orhei, scor 2-1, in mansa secunda a turului 1 preliminar.

Universitatea Craiova s-a calificat in turul doi preliminar al Ligii Europa

Formatia Universitatea Craiova s-a calificat, joi seara, in turul doi preliminar al Ligii Europa, invingand cu scorul de 3-2 echipa azera FC Sabail, acasa, in mansa secunda a primei runde preliminare. in tur scorul a fost tot 3-2 pentru olteni.

Universitatea Craiova, calificata in turul al doilea preliminar al Europa League

Universitatea Craiova s-a calificat in turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce a invins formatia azera Sabail FK cu scorul de 3-2 1-0), joi seara, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova,.

CFR Cluj la ora adevarului in Europa

Pentru al doilea an consecutiv CFR Cluj reprezinta Romania in preliminariile Ligii Campionilor.

FOTO Gest superb: Ce cadou a primit Billel Omrani dupa ce a calificat CFR Cluj dupa un meci nebun cu Astana

Atacantul francez de 26 de ani a avut parte de o surpriza dubla dupa partida de miercuri cu Astana din turul I preliminar al Ligii Campionilor.

FCSB, calificare fara emosii in turul al doilea preliminar al Europa League

FCSB s-a calificat fara emotii in turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa moldoveana Milsami Orhei cu scorul de 2-1 2-0), joi seara, in deplasare, in mansa a doua a.

Champions League, turul II preliminar: CFR Cluj vs Maccabi Tel Aviv se va disputa pe 24 iulie, de la ora 21.00

CFR Cluj va intalni, la 24 iulie, de la ora 21. 00, formatia israeliana Maccabi Tel Aviv, in mansa I a turului al doilea preliminar al Champions League.

Asa am trait CFR Cluj - Astana

Campioana CFR Cluj a incercat si reusit, miercuri seara, sa intoarca rezultatul negativ din turul dublei cu Astana 0-1) pentru un loc = in turul 2 preliminar din Liga Campionilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )