Libnet.ro
UNICEF

19:45

CFR Cluj castiga cu Astra Giurgiu si redevine liderul Ligii I. Meci mare pentru Culio, la ultima sa aparitie acasa la CFR

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj castiga cu Astra Giurgiu si redevine liderul Ligii I. Meci mare pentru Culio, la ultima sa aparitie acasa la CFR

CFR Cluj a castigat lupta de la varful clasamentului, ardelenii urcand pe primul loc al primului esalon romanesc, dupa duelul castigat in fata celor de la Astra Giurgiu. continuă pe Adevărul

Liga 1: CFR Cluj vs Astra Giurgiu 2-0 Echipa lui Petrescu revine pe primul loc

CFR Cluj a revenit pe primul loc in Liga I dupa ce a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a XXI-a. Budescu a fost eliminat dupa doua cartonase galbene, primul pentru proteste, iar al doilea pentru un fault la Culio. Aceasta este prima infrangere a lui Bogdan Andone ca antrenor al Astrei, in Liga I, dupa opt victorii la rand.

Asa am trait CFR Cluj - Astra Giurgiu

Etapa a 21-as-a incheiat, luni seara, cu un super meci intre CFR Cluj si Astra Giurgiu, primele doua clasate in Liga 1.

Totul despre CFR Cluj Astra. Duelul pentru primul loc in Liga 1

Mare meci, luni seara, de la 20:30 intre CFR Cluj si Astra Giurgiu, meci care are drept miza prima pozitie in ierarhia din campionat.

Liga 1: Programul etapei 21 - CFR Cluj vs Astra, derbiul rundei; FCSB, duel cu FC Viitorul

Etapa a 21-a din Liga 1 debuteaza vineri, cu partida dintre Dinamo si Sepsi, de la ora 20:30. Capul de afis al zilei de duminica este duelul dintre FC Viitorul si FCSB, in timp ce derbiul rundei se va juca luni, intre CFR Cluj si liderul Astra Giurgiu.

Dan Petrescu anunta schimbari la CFR Cluj in pauza de iarn

CFR Cluj a revenit la sefia clasamentului din Liga 1 dupa 2-0, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, dar chiar si asa antrenorul Dan Petrescu anunta ca va avea loc o remanier a locului.

CFR Cluj revine pe primul loc. Culio la ultimul meci pentru ardeleni a contribuit la un gol

Meciul primelor doua clasate din Liga 1 a fost castigat de CFR Cluj in fata echipei Astra Giurgiu, cu 2-0 1-0).

Europa League: Arsenal, Ludogoret si CFR Cluj, printre ultimele echipe calificate in 16-imi; Borussia Monchengladbach, eliminata (Rezultatele serii)

Faza grupelor Europa League s-a incheiat joi, iar cea mai mare surpriza a serii a fost furnizata de Istanbul Basaksehir Turcia), care a invins-o pe Borussia Monchengladbach liderul din Bundesliga), scor 2-1, si a eliminat-o din competitie. Printre ultimele echipe calificate in 16-imi se afla Arsenal, AS Roma, Ludogoret, CFR Cluj, Eintracht Frankfurt, FC Porto sau Rangers.

Europa League: Adversar greu pentru CFR Cluj. Lista meciurilor din saisprezecimi

CFR Cluj va intalni echipa spaniola Sevilla in saisprezecimile de finala ale Europa League la fotbal.

Meci dificil pentru CFR Cluj in 16-imile Europa League: Campiona Romaniei se va duela cu Sevilla

Sortii i-au oferit lui CFR Cluj un meci extrem de dificil in saisprezecimile Europa League impotriva spaniolilor de la Sevilla, cea mai titrata echipa din aceasta competitie cu 5 trofee castigate. Meciul.

Europa League: CFR Cluj, duel cu Sevilla in 16-imile competitiei

Calificata in primavara europeana, CFR Cluj se va duela cu 16-imile Europa League cu Sevilla, una dintre cele mai puternice echipe care se aflau in urne. Partida tur va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )