Libnet.ro
UNICEF

08:30

CFR Cluj CSKA Sofia 0-0, live stream online Europa League. Balgradean o salveaza pe CFR Cluj

Playtech Playtech,
CFR Cluj CSKA Sofia 0-0, live stream online Europa League. Balgradean o salveaza pe CFR Cluj

Min. 80: CFR Cluj a jucat modest, dar este salvata de Roma. Italienii au 3-1 cu Young Boys. Campioana Romaniei merge in primavara europeana daca va castiga in Elvetia. Min. 49: Balgradean salveaza la o ocazie mare a bulgarilor. Min. 45+2: Final de prima repriza. Roma a egalat si o tine pe CFR in carti . continuă pe Playtech

LIVE CFR Cluj - CSKA Sofia. Debeljuh rateaza singur cu portarul

CFR Cluj isi joaca viitorul european, joi seara, contra formatiei bulgare CSKA Sofia. Meciul de la ora 22:00 e live text in aceasta pagina.

LiveText CFR Cluj vs TSKA Sofia 0-0 (Rep. II) - 85 Chipciu, eliminat dupa ce primeste al doilea cartonas galben

Ramasa fara antrenor principal dupa ce s-a despartit de Dan Petrescu, CFR Cluj are nevoie de o victorie impotriva celor de la TSKA Sofia pentru a mai spera la calificarea in primavara europeana. Partida de pe stadionul Dr. Constantin Radulescu va incepe de la ora 22:00, va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe DigiSport, Telekom Sport si Look Plus.

Edi Iordanescu aproape de revenirea la CFR Cluj

Chiar in ziua meciul de Europa League cu CSKA Sofia oficialii formatiei CFR Cluj i-au gasit inlocuitor lui Dan Petrescu.

Partida dintre CFR Cluj si TSKA Sofia, arbitrata de un francez

Partida de Europa League dintre CFR Cluj si TSKA Sofia, care va avea loc joi 3 decembrie, de la ora .

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu s-a despartit de campioana CFR Cluj.

Mutu dorit in locul lui Petrescu la CFR Cluj

Nelutu Varga, patronul formatiei CFR Cluj, a anuntat ca in fruntea listei pentru inlocuirea lui Dan Petrescu se afla Adrian Mutu, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei.

Marius Bilasco a anuntat cand ar putea fi numit noul antrenor al echipei CFR Cluj Cine se ocupa acum de pregatirea jucatorilor

Managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilasco, a declarat, miercuri, la Digi Sport, ca oficialii clubului inca nu au negociat cu niciun antrenor dupa plecarea lui Dan Petrescu si ca de pregatirea echipei se ocupa staful lui Petrescu.

Adrian Mutu va fi noul antrenor al celor de la CFR Cluj. A plecat de la U21 pentru a-l inlocui pe Dan Petrescu

Adrian Mutu a renuntat lapostul de selectioner alU21, pentru a deveninoul antrenor al celor de la CFR Cluj, in locul luiDan Petrescu. Potrivit gsp. ro,Mutu va fiprezentat oficial.

Antrenorul care se ofera sa vina la CFR Cluj: M-as intoarce, am foame de trofee

Dan Petrescu este deja istorie pentru CFR Cluj, formatie care s-a despartit recent de antrenorul alaturi de care a cucerit trei titluri in Liga 1. Sunt multe nume de antrenori despre care se vorbeste pentru preluarea gruparii din Gruia, insa surpriza ar putea aparea din strainatate: M-as intoarce, am foame de trofee.

Liga 1: Cand are loc CFR Cluj vs CSU Craiova, ultimul meci al anului Programul etapelor 13, 14 si 15

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, luni, programul etapelor 13, 14 si 15 din Liga 1 la fotbal. Formatiile CFR Cluj si CSU Craiova se vor duela marti, 22 decembrie, in ultimul meci din 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )