Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj l-a distrus pe Rod Stewart: imi vine sa plang!. Reactia artistului britanic dupa noaptea de cosmar a lui Celtic

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj l-a distrus pe Rod Stewart: imi vine sa plang!. Reactia artistului britanic dupa noaptea de cosmar a lui Celtic

CFR Cluj a devenit doar a doua echipa care s-a impus in 2019 pe Celtic Park. Prima a fost Valencia Spania), in 16-imile Ligii Europa. continuă pe Adevărul

Transfer de ultima oara anuntat de CFR Cluj

Calificata in playoff-ul Champions League, campioana CFR Cluj a anuntat, joi, un nou transfer.

Sarbatoare in vestiarul celor de la CFR Cluj (VIDEO)

Vedeti mai jos cum au sarbatorit cei de la CFR Cluj eliminarea lui Celtic Glasgow si calificarea in playoff-ul Champions League dupa un 4-3 fabulos in deplasare.

Calificare! CFR Cluj o elimina pe Celtic cu victorie la Glasgow

Meci nebun, marti seara, pe Celtic Park din Glasgow, unde campioana Romaniei CFR Cluj a invins-o pe Celtic, cu 4-3, dupa ce a condus cu 1-0 si apoi s-a vazut condusa cu 2-1.

Pariati pe Celtic - CFR Cluj

Celtic porneste cu prima sansa de calificare, dar CFR Cluj este capabila sa produca surpriza la Glasgow. Vedeti aici cotele oferite de FORTUNA pentru meciul Celtic - CFR Cluj.

Celtic CFR Cluj 3-4, in Champions League! Echipa lui Dan Petrescu se califica in play-off. Rezumat VIDEO

Celtic CFR Cluj se joaca marti, 13 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Champions League. Meciul se disputa pe Celtic Park din Glasgow si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 21:45. Partida poate fi urmarita si online in format live .

Cine transmite la TV meciul Celtic CFR Cluj, in turul 3 Champions League

CFR Cluj joaca marti, 13 august 2019, cea de-a doua mansa cu Celtic in turul 3 preliminar Champions League, dupa ce partida jucata pe teren propriu s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Meciul este programat la ora 21:45 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, dar poate .

Lacina Traore a revenit la CFR Cluj

Campioana CFR Cluj a anuntat, joi, pe site-ul oficial, transferul atacantului ivorian Lacina Traore,.

FOTO CFR Cluj, primul transfer de Liga Campionilor: Ardelenii au adus un atacant de milioane de euro

CFR Cluj se pregateste de dubla cu Slavia Praga 20 si 28 august) din play-off-ul Ligii Campionilor. Cine se impune in aceste confruntari, ajunge in grupele celei mai importante competitii intercluburi din lume. Cine pierde, se consoleaza cu grupele Ligii Europa.

CFR Cluj a anuntat transferul atacantului Lacina Traore

CFR Cluj a anuntat joi, pe site-ul oficial, transferul atacantului ivorian Lacina Traore, in varsta de 29 de ani. Jucatorul a revenit astfel la echipa unde a mai evoluat in perioada 2008-2011.

VIDEO Nebunie! Cum au sarbatorit cei de la CFR Cluj victoria cu Celtic si calificarea in play-offul Ligii Campionilor

CFR Cluj a reusit un rezultat fantastic la Glasgow, unde a nvins cu 4-3 pe Celtic, calificandu-se in play-offul Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )