Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

CFR Cluj Maccabi Tel Aviv 1-0, in turul 2 Champions League. Dan Petrescu, surprins de adversari

Playtech Playtech,
CFR Cluj Maccabi Tel Aviv 1-0, in turul 2 Champions League. Dan Petrescu, surprins de adversari

CFR Cluj Maccabi Tel Aviv se joaca miercuri, 24 iulie 2019, in prima mansa a turului 2 preliminar Champions League. Meciul se disputa pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 21:00. Partida poate fi urmarita si . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV CFR Cluj Maccabi Tel Aviv, in turul 2 Champions League

CFR Cluj continua aventura europeana cu prima mansa din turul 2 Champions League, impotriva israelienilor de la Maccabi Tel Aviv, miercuri, 24 iulie 2019, de la ora 21:00. Digi Sport 1 si Look Plus transmit in direct la TV meciul CFR Cluj Maccabi Tel Aviv. Partida poate fi urmarita si online in format live .

Asa am trait CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv

Campioana CFR Cluj continua aventura in preliminariile Ligii Campionilor. Marti seara clujenii primesc vizita celor de la Maccabi Tel-Aviv in prima mansa din turul 2 preliminar.

Totul despre CFR Cluj Maccabi Tel-Aviv

CFR Cluj o intalneste, miercuri seara, pe Maccabi Tel-Aviv in mansa tur a turului 2 preliminar din Liga Campionilor.

Champions League, turul II preliminar: CFR Cluj vs Maccabi Tel Aviv (de la ora 21:00)

CFR Cluj isi continua campania din preliminariile Champions League, miercuri urmand sa se dueleze cu Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului, in turul al doilea. Partida tur are loc pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, de la ora 21:00, putand fi urmarita in direct pe Digi Sport 1, Look Plus si LiveScore pe Hotnews. ro.

CFR Cluj vs Maccabi Tel Aviv 1-0 Omrani, inca o data decisiv pentru trupa lui Dan Petrescu

CFR Cluj s-a impus la limita in fata celor de la Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, in prima mansa a turului II preliminar al Champions League. Autorul unui hat-trick cu Astana, Omrani a fost din nou decisiv pentru campioana Romaniei. Atacantul a inscris unicul gol al partidei de pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, in minutul 22.

Europa League: CFR Cluj si-a aflat posibila adversara din turul trei preliminar, daca va fi eliminata de Maccabi Tel Aviv din Champions League

CFR Cluj va evolua cu invingatoarea dintre Tre Penne San Marino) si Suduva Lituania), in turul al treilea preliminar al Europa League, daca va fi eliminata de formatia israeliana Maccabi Tel Aviv, in turul al doilea preliminar al Champions League, potrivit tragerii la sorti care a avut loc luni, la Nyon.

Dan Petrescu, despre meciul cu Maccabi Tel Aviv: Cel mai important in opinia mea este sa nu primim gol

Antrenorul Dan Petrescu s-ar multumi cu un rezultat de egalitate, 0-0, in prima mansa cu Maccabi Tel Aviv, din turul al doilea preliminar al Champions League.

Champions League: Daca va trece de Maccabi Tel Aviv, CFR Cluj va intalni invingatoarea dintre Celtic Glasgow si Nomme Kalju

CFR Cluj si-a aflat posibila adversara din turul trei preliminar al Champions League, in urma tragerii la sorti efectuate luni, la Nyon. Astfel, daca va trece de Maccabi Tel Aviv, campioana Romaniei o va intalni pe castigatoarea dintre Celtic Glasgow Scotia) si Nomme Kalju Estonia).

CFR Cluj o invinge cu 1-0 pe Maccabi Tel-Aviv

Victorie la limita asa cum ii place lui Dan Petrescu si fara gol primit pe teren propriu in partida cu Maccabi Tel-Aviv, prima din dubla programata in turul 2 preliminar din Liga Campionilor.

CFR Cluj, victorie in primul meci cu Maccabi Tel Aviv

Formatia CFR Cluj a castigat, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, meciul cu echipa israeliana Maccab.

ştiri de la Playtech

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )