Libnet.ro
UNICEF

07:00

CFR Cluj, in pana. Campioana a fost invinsa de UTA Arad

România Liberă România Liberă,
CFR Cluj, in pana. Campioana a fost invinsa de UTA Arad

CFR Cluj a suferit al doilea esec consecutiv pe teren propriu, dupa ce a fost invinsa cu 1-0, dumini. continuă pe România Liberă

CFR Cluj, infrangere rusinoasa, pe teren propriu, in fata UTA Arad

Formatia CFR Cluj a fost invinsa, duminica seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

Asa am trait CFR Cluj - UTA 0-1

Campioana CFR Cluj a primit vizita celor de la UTA Arad, duminica, de la ora 20:00. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

VIDEO Liga 1: UTA Arad, victorie pe terenul campioanei (1-0 vs CFR Cluj)

UTA Arad a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. in urma acestui rezultat, trupa lui Laszlo Balint a urcat pe pozitia a cincea in clasament 17 puncte), in timp ce formatia lui Dan Petrescu ramane pe locul trei 21 puncte).

CFR Cluj UTA 0-1. Hora aduce victoria in Gruia si aradenii sunt pe loc de playoff

Ioan Hora a marcat golul victoriei pentru UTA Arad pe terenul campioanei CFR Cluj, duminica seara, intr-un meci din etapa a 11-a in CASA Liga 1.

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. Trei pacienti au fost evacuati din salon. Cauza, un scurtcircuit

Un incendiu a izbucnit, duminica, in una dintre baile Spitalului CFR din Cluj. Pompierii intervin cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon au fost evacuate.

VIDEO AS Roma, victorie inaintea meciului din Romania cu CFR Cluj (3-0 vs Parma)

Formatia AS Roma a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Parma, intr-un meci din etapa a opta a campionatului Italiei. Echipa italiana va intalni joi CFR Cluj, in Europa League.

Dan Petrescu explica infrangerea cu UTA: Scorul nu arata ce a fost pe teren

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu UTA Arad, scor 0-1, dar antrenorul Dan Petrescu spune ca doar ghinionul a facut ca echipa pe care o antreneaza sa piarda.

Spitalul CFR Cluj-Napoca, amendat cu 50.000 de lei pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu

In urma cu un an, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Cluj a aplicat o amenda de 50. 000 de lei Spitalului CFR din Cluj-Napoca, pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu, unitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )