Libnet.ro
UNICEF

10:00

CFR Cluj s-a chinuit din nou la Medias. Cum arata clasamentul dupa etapa a doua a play-off-ului

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj s-a chinuit din nou la Medias. Cum arata clasamentul dupa etapa a doua a play-off-ului

CFR Cluj a remizat in deplasare, pe terenul lui Gaz Metan Medias, in etapa a doua a play-off-ului. Rezultatul avantajeaza intrucatva principalele rivale ale campioanei, CS U Craiova si FCSB, care raman astfel la doar 4 puncte in urma liderului la zi al Ligii 1. continuă pe Adevărul

CFR Cluj pierde puncte la Medias. Se reaprinde lupta la titlu

Campioana CFR Cluj a remizat in deplasare cu Gaz Metan Medias, scor 0-0, intr-un meci din etapa a 2-a in playoff.

Liga 1, play-off: Gaz Metan Medias vs CFR Cluj 0-0 Echipa lui Dan Petrescu are patru puncte in fata urmaritoarelor

Gaz Metan Medias si CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata in etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. in urma acestui rezultat, formatia antrenata de Dan Petrescu se distanteaza la patru puncte in fata principalelor urmaritoare FCSB si CSU Craiova), in timp ce echipa lui Edi Iordanescu ocupa pozitia a sasea.

Asa am trait Gaz Metan Medias - CFR Cluj in playoff

Etapa a 2-a din playoff s-a incheiat luni seara cu duelul de la Medias dintre Gaz Metan si CFR Cluj.

Pariati pe Gaz Metan CFR Cluj

Ultimul meci al etapei a 2-a din playoff le aduce fata in fata pe Gaz Metan Medias si CFR Cluj, partida cu implicatii in lupta pentru titlu.

Cristina Siscanu, din nou la TV. in ce emisiune de la Kanal D este concurenta acum

E o prezenta constanta in televiziune si e foarte activa pe social media. Are un stil vestimentar foarte bine conturat, isi testeaza constant limitele si e foarte ambitioasa. Si e ultima achizitie in concusrul de la Kanal D, Bravo, ai stil. A intrat in concurs pentru ca se imbraca bine Cristina Siscanu e ultima vedeta .

Coronavirus - Seful Societatii de Microbiologie: Fumatorii sunt mai predispusi la imbolnavire Posibil varf in aprilie-mai, in cursul verii va scadea, in iarna va creste din nou

Fumatorii sunt mai predispusi la imbolnavire pentru ca apararea organismului este afectata de consumul de tutun, afirma presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila. El a spus ca spera ca pana la vara transmiterea virusului sa se faca mai dificil, insa intrevede si posibilitatea unei ciclicitati: varf in aprilie-mai, in cursul verii va scadea, in iarna va creste din nou.

VIDEO Real Madrid, invinsa in deplasare de Betis Barcelona, din nou lider

Real Madrid a fost invinsa de Betis Sevilla, scor 2-1, pe Estadio Benito Villamarin, in etapa a 27-a din LaLiga. Andaluzii au obtinut victoria gratie unui gol marcat in minutul 82. in urma acestui esec, Realul pierde primul loc in clasament, iar Barcelona este din nou lider.

Nivelul de poluare din judetul Ilfov a atins din nou cote ingrijoratoare, sambata seara, langa groapa de gunoi de la Vidra

Nivelul de poluare a atins din nou cote ingrijoratoare in judetul Ilfov, langa groapa de gunoi de la Vidra. Daca B1. RO indica initial ca limitele au fost depasite in noaptea de vineri spre sambata,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )