Libnet.ro
UNICEF

17:45

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League. Cum arata grupele dupa tragerea la sorti

Playtech Playtech,
CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League. Cum arata grupele dupa tragerea la sorti

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League, in urma tragerii la sorti a grupelor, care a avut loc la Nyon. Ardelenii au picat in grupa E, alaturi de Lazio, Celtic si Rennes. Primul meci din faza grupelor se va juca pe 19 septembrie. Europa League, grupa E: CFR Cluj, Lazio, Celtic si Rennes CFR . continuă pe Playtech

Gigi Becali loveste in jucatori dupa eliminarea din Europa League

Dupa eliminarea echipei FCSB din Europa League la capatul unui meci dezamagitor de slab contra celor de la Vitoria Guimaraes, Gigi Becali.

Cine transmite la TV Slavia Praga CFR Cluj, in play-off-ul Champions League

CFR Cluj joaca miercuri seara returul play-off-ului Champions League cu Slavia Praga, dupa ce in partida de la Cluj-Napoca cehii s-au impus cu scorul de 1-0. Meciul programat de la ora 22:00 este transmis in Romania de 3 posturi de televiziune, Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus. De asemenea, poate fi urmarit .

Live Stream Online Slavia Praga CFR Cluj Live Video play-off Champions League

Slavia Praga CFR Cluj se joaca miercuri, 28 august 2019, de la ora 22:00, in mansa retur a play-off-ului Champions League. Partida este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine .

Grupa de cosmar pentru CFR Cluj in Europa League

Echipele Lazio Roma Italia), Celtic Glasgow Scotia) si Rennes Franta) vor fi adversarele lui CFR Cluj in Grupa E a Europa League la fotbal, a decis tragerea la sorti organizata vineri la Monaco. CFR a.

Miracolul nu s-a produs! CFR Cluj trimisa de Slavia Praga in grupele Europa League

Pentru CFR Cluj aventura in Champions League s-a incheiat, miercuri seara, la portile grupelor. Parcursul european al campioanei Romaniei va continua insa in grupele Europa League.

Dan Petrescu, dupa eliminarea din Champions League: Obiectivul nostru este calificarea in primavara europeana in Europa League

Dan Petrescu a fost trist la finalul partidei retur din play-off-ul Champions League, scor 0-1 cu Slavia Praga, dar a precizat ca este fericit ca nu a iesit din Europa. CFR Cluj va juca in grupele Europa League, acolo unde tinteste primavara europeana.

Europa League: CFR Cluj, in grupa cu Lazio, Celtic si Rennes

Vineri a avut loc, la Monte Carlo, tragerea la sorti a grupelor din Europa League, iar pentru formatia lui Dan Petrescu urmeaza inca o dubla cu Celtic Glasgow, formatie pe care a eliminat-o din Champions League. Campioana Romaniei se va mai duela cu Lazio si cu Rennes face parte din Grupa E).

`Visul unei nopti de vara` s-a incheiat. CFR Cluj pierde si returul cu Slavia (1-0) si este eliminata din Liga Campionilor, dar va evolua in grupele Ligii Europa

CFR Cluj incheie parcursul onorabil din preliminariile Ligii Campionilor, dupa ce a fost batuta de Slavia si in returul de la Praga, cu un scor indentic cu cel inregistrat la Cluj, 1-0. Totusi, ramane.

CFR Cluj, cel mai slab coeficient dintre echipele ajunse in grupele Europa League

Romania va avea cel putin o echipa in grupele Europa League, pe CFR Cluj, formatie eliminata in playoff-ul Champions League.

Programul echipei CFR Cluj in grupele Europa League

CFR Cluj a nimerit intr-una dintre cele mai grele grupe din actuala editie a Europa League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )