Libnet.ro
UNICEF

16:00

CFR Cluj, ultima calificata in sferturile Cupei Romaniei. Rapid, eliminata in optimi

România Liberă România Liberă,
CFR Cluj, ultima calificata in sferturile Cupei Romaniei. Rapid, eliminata in optimi

CFR Cluj este ultima calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Clujenii au invins Rapidul, in deplasare, cu 2-1, in optimile competitiei. continuă pe România Liberă

Steaua, calificata in sferturile Cupei Romaniei

Steaua s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei dupa ce a invins, marti seara, CSMS Iasi, cu 1-0.

Pandurii Targu Jiu, in sferturile Cupei Romaniei

Pandurii Targu-Jiu s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei dupa ce a invins, joi, Otelul Galati. A fost 3-2 pentru Panduri, dupa prelungiri.

CFR Cluj elimina Rapidul din Cupa Romaniei

CFR Cluj este ultima echipa calificata in sferturile Cupei, dupa o victorie pe muchie de cutit inregistrata in Giulesti, scor 2-1, cu ambele goluri inscrise pe final prin Dore si Chanturia, joi seara. Gruzinul Chanturia a fost decisiv in partea secunda pentru echipa lui Miriuta, fiind si laorigineagolului egalizator. Pentru giulesteni a inscris Daniel Pancu din penalti.

CFR Cluj a invins echipa Rapid si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

CFR Cluj s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-1), echipa Rapid, in optimile competitiei. Gazdele au deschis.

CFR Cluj a invins Rapidul si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

CFR Cluj s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-1), echipa Rapid, in optimile competitiei. Gazdele au deschis.

Petrolul, Steaua si CFR Cluj in urna A a tragerilor la sorti pentru sferturile Cupei Romaniei

Petrolul, Steaua, CFR Cluj si Pandurii Targu Jiu au fost repartizate in urna A in vedera tragerilor la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Petrolul Ploiesti s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Petrolul Ploiesti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a trecut, joi seara, la Botosani, de Rapid CFR Suceava, cu 3-2.

Universitatea Cluj s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Universitatea Cluj s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a invins, miercuri, FC Brasov, cu 3-1.

Pandurii Targu Jiu a invins Otelul Galati si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Pandurii Targu Jiu s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 dupa prelungiri, echipa Otelul Galati, in optimile .

Steaua a invins CSMS Iasi si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Steaua Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CSMS Iasi, in optimile competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )