Libnet.ro
UNICEF

20:45

CFR SA a desemnat castigatorul licitatiei pentru modernizarea subsectiunilor Brasov - Apata si Cata - Sighisoara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CFR SA a desemnat castigatorul licitatiei pentru modernizarea subsectiunilor Brasov - Apata si Cata - Sighisoara

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a desemnat Asocierea RailWorks castigatoare a procedurii de licitatie publica pentru modernizarea subsectiunilor Brasov - Apata si Cata - Sighisoara, aflate pe sectiunea Brasov - Sighisoara, componenta a. continuă pe Wall-Street Ro

CFR a desemnat castigatorul licitatiei de aproape 3 miliarde lei

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a anuntat, joi, ca a desemnat asocierea RailWorks castigatoare a procedurii de licitatie publica pentru modernizarea subsectiunilor Brasov - Apata si Cata - Sighisoara, aflate pe sectiunea Brasov - Sighisoara, componenta a Coridorului Rin - Dunare, contract estimat la 2,9 miliarde lei 610. 000 euro), fara TVA.

Aproape 100 de km de cale ferata intre Brasov si Sighisoara vor fi modernizati. Cand se va putea circula cu 160 kmh

CFR SA a desemnat Asocierea RailWorks castigatoare a procedurii de licitatie publica pentru modernizarea subsectiunilor Brasov - Apata si Cata - Sighisoara, aflate pe sectiunea Brasov - Sighisoara, componenta a Coridorului Rin - Dunare, pentru circulatia cu viteza maxima de 160 kmh.

S-a semnat un contract de doua miliarde de dolari pentru modernizarea unei sectiuni a liniei de cale ferata Budapesta - Belgrad. Finantarea vine in mare parte din China

Legatura feroviara dintre Budapesta si Belgrad are mare nevoie de modernizare si trenurile sunt mult mai lente decat acum 30-40 de ani. Recent, a fost semnat un contract pentru modernizarea unei sectiuni din aceasta linie, sectiune de 150 km la care 85% dintre fonduri vor veni dintr-un imprumut de la banca EximBbank din China. intre cele doua capitale sunt 350 km, dar viteza medie de circulatie este cam 40 kmh.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )