Libnet.ro
UNICEF

09:00

CFR Marfa estimeaza pierderi de 137,2 milioane lei in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR Marfa estimeaza pierderi de 137,2 milioane lei in acest an

Compania de stat CFR Marfa, cel mai mare transportator feroviar de marfa, estimeaza pierderi de 137,2 milioane lei in acest an, la venituri totale de 823,3 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru acest an. continuă pe Ziarul Bursa

CFR Marfa estimeaza pierderi de 137 milioane lei in acest an

Compania de stat CFR Marfa, cel mai mare transportator feroviar de marfa, estimeaza pierderi de 137,2 milioane lei in acest an, la venituri totale de 823,3 milioane lei, arata proiectul bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru acest an, informeaza news. ro.

Primaria Capitalei cheltuieste circa 1,5 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei

Primaria Capitalei prin CREART cheltuieste circa 1,5 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei, potrivit anunturilor de atribuire postate pe SEAP. Astfel, municipalitatea va plati 1,55 milioane lei pentru transport tur/retur, montare/demontare casute mestesugari, realizare brad decorativ cu structura metalica, decorare brad, realizare porti intrare, realizare casuta Mos Craciun, sigla luminoasa Casuta Mosului, decoratiuni de sezon. Contractul a fost atribuit prin cumparare directa firmei MULTIMEDIA FILM SRL.

E-Distributie Dobrogea investeste 12 milioane lei in modernizarea statiei de transformare Abator Constanta

Distribuitorul de energie E-Distributie Dobrogea a anuntat joi ca a inceput o serie de lucrari de modernizare a statiei de transformare de inalta/medie tensiune Abator din orasul Constanta, proiectul de investitii avand o valoare de aproximativ 12 milioane de lei.

Dividendele suplimentare de 85 milioane lei, aprobate de actionarii Conpet

Actionarii Conpet simbol bursier COTE) au aprobat, astazi, acordarea dividendelor suplimentare in valoare de 85 milioane de lei la solicitarea Ministerului Energiei, potrivit unui comunicat al emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )