Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Marfa a intrat in preinsolventa si va fi restructurata. CITR se va ocupa de procedura

Adevărul Adevărul,
CFR Marfa a intrat in preinsolventa si va fi restructurata. CITR se va ocupa de procedura

Compania de stat CFR Marfa a intrat in preinsolventa si va fi restructurata in termen de doi ani, printr-o procedura de concordat preventiv, care va fi coordonata de compania CITR, drept administrator concordatar. continuă pe Adevărul

CFR Marfa a intrat in preinsolventa

Compania de stat CFR Marfa a intrat in preinsolventa, la cererea proprie, si urmeaza sa le propuna creditorilor un plan de redresare financiara, in urma implementarii caruia sa ajunga in situatia de.

Se va incerca restructurarea CFR Marfa prin procedura de concordat preventiv. in 30 de zile se va face un plan de redresare

Pentru incercarea salvarii CFR Marfa s-a deschis procedura de concordat preventiv, iar compania CITR va coordona restructurarea operatorului, spune CITR intr-un comunicat de presa. Planul de redresare va fi implementat in termen de 24 de luni. Reamintim ca CFR Marfa este intr-o situatia grava si cota de piata a scazut continuu. Compania de stat avea 32. 000 de angajati in 1998, 17. 000 de angajati in 2009, a ajuns la sub 9. 000 in 2013 si are aproximativ 6. 000 de oameni in prezent.

CITR va coordona restructurarea operatorului feroviar CFR Marfa

CITR, parte a Impetum Group, a fost desemnat administrator concordatar provizoriu si va coordona restructurarea operatorului feroviar CFR Marfa prin procedura de concordat preventiv, deschisa pe 4. 2020 de Tribunalul Bucuresti, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CITR va coordona restructurarea operatorului feroviar CFR Marfa

CITR, parte a Impetum Group, a fost desemnat administrator concordatar provizoriu si va coordona res.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )