Libnet.ro
UNICEF

14:30

CFR a semnat un contract de 122 de milioane de lei pentru modernizarea podurilor de cale ferata peste Dunare

Adevărul Adevărul,
CFR a semnat un contract de 122 de milioane de lei pentru modernizarea podurilor de cale ferata peste Dunare

CFR a semnat cu asocierea Arcada Company - Metabet - Compania Constructii Feroviare un contract de 122,6 milioane de lei, fara TVA, pentru reabilitarea podurilor de cale ferata peste Dunare. continuă pe Adevărul

Sase gari CFR au fost reconditionate cu fonduri europene de 119,3 milioane lei

Compania Nationala de Cai Ferate CFR) SA a receptionat in primul semestru al acestui an sase gari, modernizate cu fonduri europene, a caror valoare contractuala se ridica la 119,3 lei milioane lei, in Slatina, Resita Sud, Zalau, Bistrita Nord, Giurgiu Oras si Botosani, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Prodplast se mai imprumuta cu 4 milioane lei

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor companiei Prodplast PPL) a aprobat astazi majorarea cu o suma de pana la 4 milioane lei a unui imprumut al societatii la UniCredit Tiriac Bank, informeaza un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Lichiditate de aproximativ 17 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17 milioane lei 3,9 milioane euro).

Romeo Stavarache ramane in arest. Primarul Bacaului, acuzat de o mita de doua milioane lei

Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru cinci fapte de coruptie, va ramane in arest preventiv, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bacau au admis, luni, solicitarea.

Petrom a vandut gaze de 15,3 milioane lei prin BRM

Petrom a vandut, la finele saptamanii trecute, gaze naturale in valoare de 15,3 milioane de lei 3,5 milioane de euro) prin Bursa Romana de Marfuri BRM).

Petrom a vandut gaze de 15,3 milioane lei prin Bursa Romana de Marfuri. Pretul este mai mic decat cel platit reglementat de consumatorii non-casnici

Petrom a vandut joi gaze naturale in valoare de 15,3 milioane de lei 3,5 milioane de euro) prin Bursa Romana de Marfuri BRM).

Primarul Bacaului, trimis in judecata. Romeo Stavarache, acuzat de o mita de doua milioane lei

Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata vineri, fiind acuzat ca ar fi primit mita de la patru oameni de afaceri pentru mai multe contracte, unul dintre acestia fiind Costel.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )