Libnet.ro
UNICEF

16:45

CFR suplimenteaza numarul trenurilor in perioada vizitei Papei Francisc

Hotnews Hotnews,
 CFR suplimenteaza numarul trenurilor in perioada vizitei Papei Francisc

In perioada vizitei Papei in Romania, 31 mai - 2 iunie, CFR Calatori va suplimenta nuarul trenurilor si va fi folosita capacitatea maxima de transport, tehnic disponibila, anunta compania. continuă pe Hotnews

Studentii, revoltati de solicitarea CFR Calatori ca in perioada vizitei Papei Francisc tinerii sa nu foloseasca trenurile: Este nejustificabila

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) considera ca solicitarea facuta de catre CFR Calatori catre studenti, de a nu circula cu trenul pe rutele care vizeaza marile centre universitare vizitate de Suveranul Pontif in perioada 31 mai-02 iunie 2019, este absolut nejustificata.

Cum suna imnul special creat pentru vizita Papei Francisc in Romania VIDEO

Un imn special a fost creat cu ocazia vizitei Papei Francisc in Romania, refrenul imnului, Sa mergem impreuna toti!, urmand sa fie auzit in Capitala pe 31 mai, cand Suveranul Pontif va prezida Sfanta Liturghie la Catedrala Sfantul Iosif.

Barometrul Academiei Romane. Doua treimi dintre romani considera ca venirea Papei Francisc e importanta pentru Romania

61% dintre persoanele care au raspuns la o cercetare realizata de INSCOP pentru un institut al Academiei Romane sustin ca vizita Papei Francisc e importanta pentru Romania.

Vaticanul isi lanseaza echipa de fotbal feminin, cu binecuvantarea papei Francisc

Vaticanul si-a lansat prima sa echipa de fotbal feminin, cu binecuvantarea papei Francisc, iar primul ei meci, un amical impotriva formatiei AS Roma, din Serie A, va avea loc pe 26 mai, potrivit The Guardian.

Vaticanul isi lanseaza echipa de fotbal feminin, cu binecuvantarea Papei Francisc

Vaticanul si-a lansat prima sa echipa de fotbal feminin, cu binecuvantarea Papei Francisc, iar primul ei meci, un amical impotriva formatiei AS Roma, din Serie A, va avea loc pe 26 mai, potrivit The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )