Libnet.ro
UNICEF

10:45

Champions League: Barcelona, cu un pas in semifinale (3-1 pe terenul lui PSG); FC Porto, surpriza serii (3-1 cu Bayern)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Barcelona, cu un pas in semifinale (3-1 pe terenul lui PSG); FC Porto, surpriza serii (3-1 cu Bayern)

FC Barcelona a facut un pas mare catre semifinalele Champions League, catalanii castigand cu 3-1 pe terenul celor de la PSG pe Parc des Princes). Surpriza serii a fost furnizata de FC Porto: 3-1, pe Dragao, cu Bayern Munchen. continuă pe Hotnews

Avancronica Champions League: Atletico Madrid-Real Madrid si Juventus-Monaco

Faza sferturilor de finala din Champions League debuteaza, marti seara, cu doua dueluri de foc, dintre care, de departe, capul de afis, este derby-ul Madridului dintre Atletico si Real. Cele doua meciuri sunt live text pe onlinesport. ro de la ora 21:45.

Champions League: Atletico Madrid - Real Madrid, meciul spectacol al zilei

Dupa ce in campionat Atletico a reusit doua victorii in acest sezon, Realul vrea sa se razbune in Champions League, competitie unde cele doua mari rivale se vor duela in sferturi. Mansa tur se va disputa pe Vicente Calderon. In cealalta partida a serii de Champions League, se vor intalni Juventus si AS Monaco.

HCM Baia Mare reia meciurile din campionat dupa eliminarea din Champions League

HCM Baia Mare reia meciurile din campionat dupa eliminarea din Champions League. Echipa din Baia Mare va juca in data de 16 aprilie, pe teren propriu, cu CSM Unirea Slobozia, penultima etapa a returului.

Avancronica PSG-Barcelona si Porto-Bayern (21:45)

Tabloul primelor manse din sferturile de finala ale Champions League va fi completat, miercuri seara, cu partidele PSG-Barcelona si Porto-Bayern, cele doua jocuri care incep la 21:45 si care vor fi live text aici pe onlinesport. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )