Libnet.ro
UNICEF

22:15

Champions League: FC Basel a eliminat-o pe PSV Eindhoven (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: FC Basel a eliminat-o pe PSV Eindhoven (Rezultatele zilei)

FC Basel, vicecampioana Elvetiei, a reusit sa elimine vicecampioana Olandei, PSV Eindhoven, in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din C1. continuă pe Hotnews

Maccabi Tel Aviv CFR Cluj 2-2. Ardelenii se califica in turul 3 Champions League

Maccabi Tel Aviv CFR Cluj se joaca marti, 30 iulie 2019, in cea de-a doua mansa a turului 2 preliminar Champions League. Meciul se disputa pe Netanya Stadium din Netanya, Israel si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 20:00. Partida poate fi urmarita .

Cine transmite la TV Maccabi Tel Aviv CFR Cluj, in turul 2 Champions League

CFR Cluj este aproape de calificarea in turul 3 preliminar Champions League. Ardelenii joaca marti, 30 iulie 2019, de la ora 20:00, returul cu Maccabi Tel Aviv, dupa ce in tur s-au impus cu scorul de 1-0 pe teren propriu. Digi Sport 1 si Look Plus transmit in direct la TV meciul Maccabi Tel Aviv .

Europa League: Rezultatele zilei, plus programul disputelor de miercuri si joi

Suduva Marijanpole si Slovan Bratislava s-au calificate, marti, in turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa partidele din mansa secunda a turului al doilea preliminar.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )