Libnet.ro
UNICEF

15:00

Champions League: Bayern si Juventus, primele echipe calificate in optimi

România Liberă România Liberă,
Champions League: Bayern si Juventus, primele echipe calificate in optimi

Juventus Torino si Bayern Munchen s-au calificat, miercuri, in optimile de finala ale Ligii Campioni. continuă pe România Liberă

VIDEO Bayern Munchen (2-0 vs Olympiacos) si Juventus (2-1 vs Lokomotiv), primele echipe calificate in optimi

Formatiile Bayern Munchen si Juventus Torino s-au calificat in optimile de finala ale Champions League, in urma victoriilor pe care le-au inregistrat, miercuri, in grupele competitiei.

Champions League: Real Madrid, duel cu Galatasaray pe Bernabeu - Programul complet al serii

Real Madrid a obtinut prima victorie in Grupa A din Champions League in etapa precedenta, pe terenul celor de la Galatasaray scor 1-0). Madrilenii vor primi miercuri vizita formatiei pregatita de Fatih Terim, care merge pe Santiago Bernabeu hotarata sa obtina toate punctele. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor de miercuri si televizarile.

Champions League: Barcelona, tinuta in sah de Slavia Praga - Stanciu a jucat 63 de minute Leipzig a invins-o pe Zenit

Slavia Praga, cu Nicusor Stanciu prezent pe teren pana in minutul 63, a mai facut un meci excelent in Grupa F din Champions League si a scos un punct pe Camp Nou, scor 0-0, impotriva Barcelonei. in Grupa G, Leipzig s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Zenit Sankt Petersburg.

Champions League: Barcelona vs Slavia Praga, Dortmund vs Inter si Chelsea vs Ajax, printre meciurile de marti

Etapa a patra a grupelor Champions League debuteaza marti si aduce dueluri extrem de interesante. Barcelona primeste pe Camp Nou vizita Slaviei Praga, dupa ce in runda precedenta a castigat la limita in deplasare 2-1). Borussia Dortmund vrea sa-si ia revansa in fata lui Inter Milano italienii au castigat cu 2-0 in tur), in timp ce Ajax spera sa dea lovitura pe Stamford Bridge, dupa ce Chelsea s-a impus cu 1-0 la Amsterdam. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor si televizarile.

Victorii pentru Bayern si Juventus. Cele doua s-au calificat in optimi

Echipele Bayern Munchen si Juventus Torino au obtinut, miercuri, calificarea matematica in faza optimilor de finala in Champions League.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2879 seconds )