Libnet.ro
UNICEF

15:00

Champions League: Real Madrid si Chelsea s-au calificat la pas in sferturile competitiei

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Real Madrid si Chelsea s-au calificat la pas in sferturile competitiei

Real Madrid a castigat fara emotii si partida retur cu Schalke, scor 3-1, echipa pregatita de Carlo Ancelotti calificandu-se in sferturile Champions League cu scorul general de 9-2. In cealalta partida a serii, Chelsea a trecut de Galatasaray, 2-0, si a obtinut biletele pentru urmatoarea faza eliminatorie din Liga Campionilor. continuă pe Hotnews

Champions League: Real Madrid, nicio emotie; Chelsea, mare favorita

Real Madrid este ca si calificata in sferturile Champions League, dupa ce a castigat mansa tur cu Schalke, din deplasare, cu scorul de 6-1. Chelsea este favorita in disputa cu Galatasaray: in Turcia a fost 1-1. Intra in material pentru a vedea programul transmisiilor tv.

Azi LIVE Champions League: Chelsea-Galatasaray si Real Madrid-Schalke (21:45)

Urmariti live text pe onlinesport. ro, marti seara de la ora 21:45, alte doua meciuri din optimile de finala ale UEFA Champions League: Chelsea-Galatasaray si Real Madrid-Schalke.

Avancronica Real Madrid - Schalke 04

Victoria obtinuta de Real Madrid in mansa tur, scor 6-1, face din echipa spaniola o favorita mai mult decat clara la calificarea in sferturile de finala.

Cristiano Ronaldo a doborat un record istoric: a devenit cel mai prolific jucator din istoria lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo a devenit in acest weekend, dupa golul marcat contra Malagai, cel mai prolific atacant din toata istoria legendarului club Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, cel mai prolific atacant din istoria celor de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai prolific atacant din istoria lui Real Madrid, atacantul ajungand la 240 de goluri in 235 de meciuri disputate in tricoul albilor. In acest moment, Ronaldo are o medie de peste un gol pe meci 1,02).

VIDEO Real Madrid a invins la Malaga, prin golul lui Ronaldo. Atletico se tine aproape, dupa victoria cu Espanyol. Barcelona joaca azi, acasa, cu Osasuna

Real Madrid a obtinut o victorie importanta inaintea derbyului de saptamina viitoare, contra celor de la FC Barcelona.

Avancronica Chelsea - Galatasaray

Chelsea si Galatasaray continua duelul din optimile de finala ale Champions League de la un 1-1 care ofera prima sansa formatiei lui Jose Mourinho.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )