Libnet.ro
UNICEF

08:00

Champs Elysees a fost nchis din cauza unui vehicul suspect. Politia a stabilit ulterior ca nu exista nicio amenintare de securitate

Hotnews Hotnews,
 Champs Elysees a fost nchis din cauza unui vehicul suspect. Politia a stabilit ulterior ca nu exista nicio amenintare de securitate

Bulevardul Champs Elysees a fost inchis duminica de politia franceza din cauza unui vehicul suspect. Dupa investigarea autoturismului cu sistemul detectare a bombelor si un caine special antrenat, politia a concluzionat ca nu exista niciun pericol de securitate, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Doi pompieri din Venezuela, retinuti din cauza unui videoclip n care presedintele Maduro este personificat de un magar

Doi pompieri din Venezuela au fost retinuti de ofiterii militari saptamana aceasta, fiind suspectati ca au realizat un videoclip in care il compara pe presedintele Maduro cu un magar care se plimba prin sediul pompierilor, au spus doua grupuri pentru drepturile omului, relateaza Reuters.

Panica! Circulatie blocata in zona Garii de Nord din Timisoara din cauza unui colet suspect

Politistii au blocat circulatia, duminica seara, pe Bulevardul Dragalina si o parte din Bulevardul Republicii din Timisoara, in zona Garii de Nord, dupa ce un apel la numarul de urgente 112 a anuntat.

Alerta la Paris: O parte din bulevardul Champs Elysees a fost inchisa

O parte din bulevardul parizian Champs Elysees a fost inchis duminica pentru verificarea unui vehicul suspect despre care se banuia ca ar contine un dispozitiv exploziv, informeaza express. co. uk. Locul a fost ce.

Alerta cu bomba in Franta! Politia a inchiso parte din Champs Elysees

Politia franceza a inchis duminica o parte din bulevardul parizian Champs Elysees pentru a verifica un vehicul in care se credea ca ar fi fost pus un dispozitiv exploziv. Un fotograf al agentiei Reuters a.

Circulatie blocata in zona Garii de Nord din Timisoara din cauza unui colet suspect

Politistii au blocat circulatia, duminica seara, pe Bulevardul Dragalina si o parte din Bulevardul Republicii din Timisoara, in zona Garii de Nord, dupa ce un apel la numarul de urgente 112 a anuntat prezenta unui colet suspect.

VIDEO Cel putin 28 de persoane au murit din cauza Taifunului Mangkhut, n Filipine

Cel putin 28 de persoane au murit in Filipine din cauza Taifunului Mangkhut, care a declansat inundatii masive, zeci de case si gospodarii fiind distruse. Taifunul se indreapta catre Hong Kong si coasta de sud Chinei, scrieThe Guardian.

VIDEOUPDATE Cel putin 30 de persoane au murit din cauza Taifunului Mangkhut, n Filipine

Cel putin 30 de persoane au murit in Filipine din cauza Taifunului Mangkhut, care a declansat inundatii masive, zeci de case si gospodarii fiind distruse. Taifunul se indreapta catre Hong Kong si coasta de sud Chinei, scrieThe Guardian.

Culesul viei la Valea Calugareasca se face cu detinute, din cauza lipsei zilierilor

Din cauza lipsei fortei de munca, conducerea singurului Institut de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificatie din tara, aflat la Valea Calugareasca, aduna strugurii cu detinutele singurului penitenciar de femei din tara. Contractul este pentru doua saptamani, transmite Mediafax.

Persoanele care si-au pierdut locurile de munca din cauza pestei porcine vor primi o compensatie de 500 de lei, timp de sase luni, n plus fata de indemnizatia de somaj

Guvernul discuta joi o ordonanta de urgenta privind acordarea unei compensatii financiare lunare de 500 de lei, timp de jumatate de an, persoanelor care si-au pierdut locurile de munca din cauza pestei porcine. Compensatia financiara va fi acordata in plus fata de ajutorul de somaj.

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu a cedat... Tragedie in lumea mondena: Vedeta a fost batuta cu bestialitate si...

Bianca Dragusanu are un trecut amoros foarte tumultos. inainte de a deveni celebra, aceasta a trecut printr-o experienta extrem de traumatizanta, ajungand pe patul de spital din cauza unui barbat foarte gelos s.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )