Libnet.ro
UNICEF

05:00

Chef Florin Dumitrescu a ajuns pe patul de spital. Cunoscutul bucatar a fost operat

Antena3 Antena3,
Chef Florin Dumitrescu a ajuns pe patul de spital. Cunoscutul bucatar a fost operat

Chef Florin Dumitrescu si-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat o fotografie de pe patul de spitalpe contul sau de Instagram, Cunoscutul bucatar a fost operat. continuă pe Antena3

BREAKING NEWS! Chef Florin Dumitrescu, in STARE GRAVA! IMAGINI de GROAZA de pe PATUL de SPITAL. Celebrul bucatar a primit cea mai grea lovitura

Chef Florin Dumitrescu si-a speriat prietenii dupa ce a postat o fotografie de pe patul de spital. a S-A TERMINAT! MARIA GHIORGHIU ANUNTA URGIA: NE APROPIEM CU PASI REPEZI. Deocamdata,.

CUTREMUR MONDEN! Chef Florin Dumitrescu, CONECTAT LA APARATE! Detalii socante de pe patul de SPITAL

Fanii celebrului bucatar Florin Dumitrescu au fost uimiti sa il vada pe acesta pe patul de spital. Juratul a publicat o imagine pe Instagram insotita de un mesaj prin care a anuntat ca este internat pentru o in.

Caru`cu vedete: Pamela Anderson s-a casatorit. Cine este cel de-al cincilea sot al starletei; Florin Dumitrescu, imagini de pe patul de spital

INTERVIU Angela Gheorghiu, soprana: Am primit Steaua Romaniei prin posta, nu are nicio valoare. Bradley Cooper are o noua iubita dupa ce s-a despartit de Irina Shayk. Actrita americana de origine cubaneza Ana de Armas si actorul Bradley Cooper au fost vazuti iesind impreuna dintr-un hotel dupa ce au luat pranzul impreuna cu un alt grup de actori.

Florin Dumitrescu a ajuns pe mana medicilor. Ce s-a intamplat cu juratul Chefi la cutite de la Antena 1

Florin Dumitrescu, juratul de la Chefi la cutite, la inceputul anului se pare ca a avut nevoie de o interventie chirurgicala. Acesta a facut anuntul, pe retelele de socializare, cu o fotografie in care apare pe patul de spital. Florin Dumitrescu a ajuns pe mana medicilor La inceputul anului se pare ca a avut nevoie .

Scoala 133 in care s-a facut o igienizare indoielnica in urma careia 18 copii au ajuns la spital va fi inchisa 72 de ore

Conducerea Ministerului Sanatatii a anuntat marti seara ca scoala 133, unde 18 copii au ajuns la spital cu dureri de cap ca urmare a dezinsectiei indoielnice, va ramane inchisa 72 de ore.

Un elev din Constanta a ajuns la spital, dupa ce s-a aruncat de la etajul al doilea al liceului

Un baiat in varsta de 12 ani, elev in clasa a VI-a la Liceul George Calinescu din municipiul Constanta, a ajuns la spital marti dimineata, dupa ce s-a aruncat de la etajul al doilea al unitatii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )