Libnet.ro
UNICEF

01:06

Pe ce cheltuie fiul lui Liviu Dragnea banii fostului sef PSD, in timp ce acesta e in puscarie

Playtech Playtech,
Pe ce cheltuie fiul lui Liviu Dragnea banii fostului sef PSD, in timp ce acesta e in puscarie

Valentin Dragnea a pierdut un milion de euro in afaceri, dar nu se uita la bani cand vine vorba sa isi faca poftele. in timp ce tatal sau se afla in puscarie, unde isi ispaseste pedeapsa primita in dosarul angajprilor fictive la DGASPC Teleorman, fiul lui Liviu Dragnea cheltuie banii pe masini de lux. Fiul . continuă pe Playtech

Tomac spune ca premierul i-a trimis pactul de pe adresa fostului lider PSD: Azi dimineata, mi-am deschis e-mailul si vad ca-mi scrie Liviu Dragnea

Presedintele PMP Eugen Tomac a declarat ca premierul i-a trimis pactul propus partidelor de pe contul lui Liviu Dragnea, confirmand astfel ca e marioneta fostului lider al social-democratilor.

Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea intr-un mail oficial catre Victor Ponta. Gafa uriasa

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a aratat, pe pagina sa de Facebook, ca a primit un mail din partea Vioricai Dancila cu privire la Pactul pentru bunastarea romanilor, care era semnat de Liviu Dragnea Cabinet Presedinte. Cum a reusit premierul sa se dea altcineva? Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea .

Viorica Dancila, acuzata ca propaga ideile lui Liviu Dragnea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma ca liderul PSD le-a transmis partidelor parlamentare un mesaj prin care le invita sa adere la ideile lui Liviu Dragnea. in ultimele luni asistam la o incercare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )