Libnet.ro
UNICEF

09:45

Pe ce a cheltuit Emmanuel Macron 26.000 de euro? Este incredibil pe ce s-au dus banii

Antena3 Antena3,
Pe ce a cheltuit Emmanuel Macron 26.000 de euro? Este incredibil pe ce s-au dus banii

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26. 000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat in fruntea tarii, a anuntat publicatia Le Point, citata de Adevarul. Conform publicatiei . continuă pe Antena3

Tudose: L-am asigurat pe Emmanuel Macron ca Romania este pregatita, mai ales in contextul preluarii presedintiei UE in 2019

Premierul Mihai Tudose l-a asigurat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, ca Romania este pregatita, mai ales in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE in 2019, sa contribuie.

Cat a cheltuit Emmanuel Macron pe machiajul pe care l-a avut la intalnirea cu Iohannis

Macron a venit la Bucuresti joi incercand sa-l convinga pe presedintele Klaus Iohannis sa accepte alaturi de alti responsabili din tarile din Est - modificarea directivei europene privind.

Emmanuel Macron a cheltuit 26.000 de euro pe machiaj

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26. 000 de euro 30. 000 de dolari) pe machiaj in primele trei luni de cand a castigat alegerile, scrie publicatia Le Point, citata de ZeroHedge. com.

Emmanuel Macron a cheltuit 26.000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26. 000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat in fruntea tarii, a anuntat publicatia Le Point.

Emmanuel Macron a cheltuit 26,000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26,000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat in fruntea tarii, a anuntat publicatia Le Point.

Emmanuel Macron a cheltuit 26 de mii de euro pe machiaj in primele 3 luni de mandat

Presedintele francez Emmanuel Macron a cheltuit 26. 000 de euro pe machiaj in primele sale trei luni de mandat, scrie Le Point.

Palatul Elysee a cheltuit 26.000 de euro, in trei luni, pentru machiajul lui Emmanuel Macron

Presedintia franceza l-a platit cu 26. 000 de euro pentru trei luni de munca pe make-up artist-ul care se ocupa de machiajul presedintelui Emmanuel Macron, informeaza RT. Publicatia Le Point a obtinut.

Emmanuel Macron a avertizat ca proiectul de reforma a justitiei nu este coerent cu vointa de lupta impotriva coruptiei

Presedintele francez Emmanuel Macron a avertizat ca proiectul de reforma a justitiei, in forma actuala, nu este coerent cu vointa de lupta impotriva coruptiei si a subliniat ca atat presedintele roman cat si premierul i-au dat asigurari ca vor corecta problemele, relateaza News. ro.

Emmanuel Macron nu stie ce cauta in Europa de Est

Pe coperta editiei europene a revistei The Economist de la mijlocul lunii iunie 2017 apare Emmanuel Macron mergand pe apa, iar editorialistii prestigioasei publicatii britanice se intreaba daca noul presedinte francez poate fi salvatorul Europei. Cum adica salvator? Daca merge pe apa nu trebuie sa fie, cel putin, mantuitor? Revolutia pe care a realizat-o deja Macron este remarcabila, mai scrie The Economist, care declara ca sperantele Frantei, Europei si ale centristilor de pretutindeni se bazeaza pe el.

Radu Tudor, in ajunul vizitei lui Emmanuel Macron la Bucuresti: in garaj sunt trei Dacii si un Peugeot

In ajunul sosirii la Bucuresti a presedintelui francez Emmanuel Macron, Radu Tudor scrie, pe blog, ca nivelul relatiilor diplomatice, economice si militare dintre Romania si Franta este mult sub.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )