Libnet.ro
UNICEF

21:30

Chevron a suspendat, din nou, activitatile in Silistea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chevron a suspendat, din nou, activitatile in Silistea

Manifestantii au daramat gardurile Chevron Compania americana Chevron a suspendat, din nou, activitatile in Silistea, comuna Pungesti, in urma protestelor desfasurate ieri. Chevron a confirmat, printr-un comunicat de presa, ca a suspendat operatiunile in Pungesti. Chevron confirma astazi ieri - n. r. ) suspendarea activitatilor in Silistea, comuna Pungesti, judetul Vaslui, ca urmare a activitatii protestatarilor. Prioritatea noastra este sa desfasuram aceste activitati intr-un mod responsabil fata de mediul inconjurator, in conformitate cu aprobarile pe baza carora operam si in siguranta, insa acest lucru nu a fost posibil astazi ieri - n. r. Respectam dreptul oamenilor de a-si exprima opiniile, insa credem ca acesta trebuie exercitat in limitele legii, se mentiona in documentul reprezentantilor Chevron. continuă pe Ziarul Bursa

ULTIMA ORA Chevron suspenda din nou activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste sambata dimineata

Chevron Romania anunta din nou suspendarea activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata dimineata. Prioritatea noastra este sa desfasuram aceste activitati intr-un mod responsabil fata de mediul inconjurator, in conformitate cu aprobarile pe baza carora operam si in siguranta, insa acest lucru nu a fost posibil astazi. Respectam dreptul oamenilor de a-si exprima opiniile, insa credem ca acesta trebuie exercitat in limitele legii, arata reprezentantii Chevron intr-o pozitie oficiala remisa presei. Cateva sute de protestatari - in jur de 400 - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii angajati de firma americana lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist.

ULTIMA ORA Chevron suspenda din nou activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste

Chevron Romania anunta din nou suspendarea activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata dimineata. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit Mediafax - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist.

VIDEO UPDATE Chevron suspenda din nou temporar activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste. Compania a depus plangere pentru distrugeri/ Protestatari dusi la Politie, audiati si amendati. Un tanar care a ajuns la spital sustine ca a fost

Chevron Romania anunta din nou suspendarea temporara a activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit Mediafax - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata la pranz, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist. Ora 18:50 Chevron a facut plangere la Politia Vaslui pentru distrugerile provocate de protestatari. Ora 17:35: 22 de protestatari de la Pungesti, dusi la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, unde au fost audiati. 14 dintre ei au fost acuzati de ultraj si tulburarea ordinii publice, 7 persoane au fost amendate. Ora 16:42: Jandarmii au inceput, sambata dupa-amiaza, cu ajutorul Politiei, controlul corporal al protestatarilor ramasi in zona unde existau montate corturi si baraci improvizate, la Silistea-Pungesti, dupa ce in jurul pranzului participantii la protest au folosit materiale pirotehnice, anunta Mediafax.

UPDATE Chevron suspenda din nou temporar activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste

Chevron Romania anunta din nou suspendarea temporara a activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit Mediafax - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata la pranz, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist. Ora 16:42: Jandarmii au inceput, sambata dupa-amiaza, cu ajutorul Politiei, controlul corporal al protestatarilor ramasi in zona unde existau montate corturi si baraci improvizate, la Silistea-Pungesti, dupa ce in jurul pranzului participantii la protest au folosit materiale pirotehnice, anunta Mediafax.

VIDEO UPDATE Chevron suspenda din nou temporar activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste. / Protestatari dusi la Politie, audiati si amendati. Un tanar care a ajuns la spital sustine ca a fost agresat de jandarmi

Chevron Romania anunta din nou suspendarea temporara a activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit Mediafax - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata la pranz, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist. Ora 17:35: 22 de protestatari de la Pungesti, dusi la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, unde au fost audiati. 14 dintre ei au fost acuzati de ultraj si tulburarea ordinii publice, 7 persoane au fost amendate. Ora 16:42: Jandarmii au inceput, sambata dupa-amiaza, cu ajutorul Politiei, controlul corporal al protestatarilor ramasi in zona unde existau montate corturi si baraci improvizate, la Silistea-Pungesti, dupa ce in jurul pranzului participantii la protest au folosit materiale pirotehnice, anunta Mediafax.

VIDEO Chevron suspenda iar temporar activitatile de explorare de la Pungesti, dupa noi proteste. Compania a depus plangere pentru distrugeri/ Protestatari dusi la Politie, audiati si amendati. Un tanar care a ajuns la spital sustine ca a fost agresat de

Chevron Romania anunta din nou suspendarea temporara a activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa noi proteste care au avut loc sambata. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit Mediafax - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata la pranz, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist.

Chevron isi suspenda din nou activitatea la Pungesti.

Chevron Romania anunta din nou suspendarea activitatilor de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui) dupa protestele violente care au avut loc azi dimineata. Prioritatea noastra este sa desfasuram aceste activitati intr-un mod responsabil fata de mediul inconjurator, in conformitate cu aprobarile pe baza carora operam si in siguranta, insa acest lucru nu a fost posibil astazi. Respectam dreptul oamenilor de a-si exprima opiniile, insa credem ca acesta trebuie exercitat in .

Hitul Wrecking Ball al lui Miley Cyrus este din nou No.1 in Billboard Hot 100!

Bucurie mare pentru Miley Cyrus! Cel mai recent single al sau, Wrecking Ball, a revenit pe prima pozitie in Billboard Hot 100 dupa ce, in ultimele noua saptamani, regina topului a fost neo-zeelandeza Lorde cu megahitul Royals. Wrecking Ball a urcat pe prima pozitie in Billboard Hot 100 in luna august, la putin timp dupa .

VIDEO Situatie tensionata la Pungesti: Chevron si-a suspendat sambata activitatile de explorare de la Pungesti din cauza protestelor, iar duminica dimineata le-a reluat..Compania a depus plangere pentru distrugeri

Chevron Romania si-a reluat duminica dimineata activitatile de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui), dupa ce sambata dupa-amiaza le oprise din cauza protestelor care au culminat cu distrugea unui gard imprejmuitor. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit agentiilor de presa - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata la pranz, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist.

VIDEO Situatie tensionata la Pungesti: Chevron si-a suspendat sambata activitatile de explorare de la Pungesti din cauza protestelor, iar duminica dimineata le-a reluat. Compania a depus plangere pentru distrugeri

Chevron Romania si-a reluat duminica dimineata activitatile de explorare din Silistea, comuna Pungesti judetul Vaslui), dupa ce sambata dupa-amiaza le oprise din cauza protestelor care au culminat cu distrugea unui gard imprejmuitor. Cateva sute de protestatari - in jur de 400, potrivit agentiilor de presa - adunati in comuna vasluiana Pungesti au rupt, sambata la pranz, cordonul de jandarmi si au patruns pe perimetrul Chevron unde muncitorii lucrau pentru amplasarea unei sonde de explorare a gazelor de sist.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )