Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chiar si invinsa, a castigat o suma fabuloasa! Cati bani a luat Simona Halep dupa turneul de la Beijing

Playtech Playtech,
Chiar si invinsa, a castigat o suma fabuloasa! Cati bani a luat Simona Halep dupa turneul de la Beijing

Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu, dar a primit doar vesti bune. A urcat o pozitie in clasamentul WTA, s-a calificat la Turneul Campioanelor si va beneficia de un bonus important, in functie de locul pe care termina anul 2019. Simona Halep s-a umplut de . continuă pe Playtech

Cati bani vor primi femeile in concediul prenatal incepand cu anul 2020

Concediul de maternitate reprezinta concediul de care beneficiaza salariatele care urmeaza sa nasca. Durata acestui tip de concediu este fixa si are un total de 126 de zile, acest total de zile este impartit pe doua perioade:Concediul prenatal63 de zile) siConcediul postnatal63 de zile). Cati bani vor primi femeile aflate in concediu prenatal incepand cu .

Cati bani castiga, de fapt, la o cantare, Jador de la Puterea Dragostei

Emisiunea Puterea Dragostei este un adevarat fenomen in Romania. Participarea la acest show a transformat niste tineri necunoscuti sau la inceput de drum in showbiz in adevarate superstaruri autohtone. Concurentul din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, prezentata de Andreea Mantea si filmata in Istanbul, Turcia, s-a umplut de bani! Cat castiga la o cantare Jador de .

Suma fabuloasa pe care statul trebuie sa o plateasca unui om de afaceri executat silit si adus la faliment de Fisc

Suma datorata de Finante catre firma care a fost adusa in faliment prin executarea silita a unor datorii inexistente este impresionanta, au constatat expertii stabiliti de Instanta: aproape 3 milioane de lei circa 600. 000 de euro). impreuna cu societatea in cauza au fost executate silit in mod abuziv si alte firme din grup.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )