Libnet.ro
UNICEF

11:45

Chiar nu vrea nimeni sa o contrazica pe Elena Udrea?

România Liberă România Liberă,
Chiar nu vrea nimeni sa o contrazica pe Elena Udrea?

Elena Udrea spune ca era normal sa-si aranjeze aparitiile la televizor cand era ministru, pentru ca asa faceau si altii. La fel de firesc este, in opinia fostului demnitar, ca o echipa de postaci sa imprastie pe internet mizerii despre adversarii politici, pentru ca toata lumea face la fel. Cu alte cuvinte, rahatul e generalizat in politica romaneasca, nu inteleg ce aveti doar cu mine. Cam asta vrea sa ne transmita acum doamna Udrea. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, cercetata penal pentru luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani

ACTUALIZARE 17:20 Cererea de arestare a Elenei Udrea, in Parlament Procurorul General al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat presedintelui Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea, deputat in Parlamentul Romaniei, anunta un comunicat de presa trimis redactiei. *ACTUALIZARE 16:50 Elena Udrea: Noul dosar penal se bazeaza pe denunturile Anei Maria Topoliceanu.

Elena Udrea sustine ca noul sau dosar penal se bazeaza pe denunturile Anei Maria Topoliceanu

Elena Udrea, in cazul careia DNA a cerut, marti, incuviintarea retinerii si arestarii preventive pentru noi fapte de coruptie, sustine ca noul dosar penal este bazat pe denunturile fostei sefe a CNI Ana Maria Topoliceanu.

Elena Udrea: Este clar ca in DNA exista o divizie cu numele meu

Deputata Elena Udrea, a declarat, marti, ca nu se mira ca DNA cere arestul ei si ca este clar ca in institutie exista o divizie cu numele ei.

Probele-surpriza ale DNA in procesul Gala Bute - Elena Udrea

Interceptari telefonice, denunturi, declaratii de martori, facturi fiscale si schimburi de e-mailuri sunt alte probe DNA in dosarul Gala Bute. Fostul ministru a sustinut in fata instantei ca cei patru complici din dosar care si-au recunoscut acuzatiile ar fi facut declaratii mincinoase. Elena Udrea a declarat ca este nevinovata si a facut plangere impotriva procurorilor.

Ana Maria Topoliceanu: I-am dat personal lui Elena Udrea pana la 10.000 euro

Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), audiata vineri in dosarul Gala Bute, a declarat ca toti banii primiti de Tudor Breazu prin firma sa au ajuns la Elena Udrea, careia ea personal i-a dus in doua.

Elena Udrea: Am spus public de nenumarate ori - Nu dati sapga, mergeti si faceti plangeri la DNA

Elena Udrea a declarat vineri, la iesirea de la instanta suprema, unde a fost audiata in dosarul Gala Bute, ca a spus public de nenumarate ori ca este posibil ca oamenilor de afaceri sa li se ceara mita la incheierea de contracte cu MDRT si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )