Libnet.ro
UNICEF

14:45

Chimcomplex Borzesti a devenit cel mai mare exportator al Romaniei, dupa preluarea activelor Oltchim

Adevărul Adevărul,
Chimcomplex Borzesti a devenit cel mai mare exportator al Romaniei, dupa preluarea activelor Oltchim

Chimcomplex Borzesti, companie controlata de omul de afaceri Stefan Vuza, anunta ca a devenit cel mai mare exportator al Romaniei, dupa ce a preluat cele mai importante active ale fostului combinat chimic Oltchim. continuă pe Adevărul

DUPA PRIMELE 100 DE ZILE ALE NOII COMPANII ROMANE DE CHIMIE Chimcomplex devine cel mai mare exportator cu capital romanesc

Chimcomplex Borzesti CHOB) a inregistrat o cifra de afaceri de 343,32 milioane de lei, in primele trei luni din acest an, de 4,6 ori mai mare decat cea realizata in aceeasi perioada a lui 2018, in conditiile in care anul trecut a fost rea-lizat transferul celor mai importante active ale Combinatului Petrochimic Oltchim catre CHOB, a transmis vineri compania printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Dan Petrescu: Ma bucur ca m-am intors, dar trofeul trebuie impartit. Cred ca cel mai mare merit il are Toni Conceicao

Antrenorul Dan Petrescu a declarat ca se bucura de faptul ca s-a intors la CFR Cluj, insa considera ca titlul de campion al Romaniei trebuie impartit cu ceilalti tehnicieni care au pregatit echipa, cel mai mare merit avandu-l, in opinia lui, Antonio Conceicao.

Comisarul european Bienkowska: Cel mai mare risc sunt populismul si fortele care vor sa schimbe UE, dar in realitate vor sa o distruga

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, vede populismul drept cel mai mare pericol care pandeste Uniunea Europeana in viitorul apropiat, transmite AFP preluata de.

Marina turca lanseaza cel mai mare exercitiu militar

Armata turca a lansat, astazi, ceea ce prezinta drept cel mai mare exercitiu al Marinei sale, care se desfasoara pe trei mari la care are iesire tara, intr-un context de tensiuni pe tema exploararii gazelor naturale in largul insulei impartite Cipru, relateaza AFP.

Marina turca lanseaza cel mai mare exercitiu militar, la marile Mediterana, Egee si Neagra

Armata turca a lansat luni ceea ce prezinta drept cel mai mare exercitiu al Marinei sale, care se desfasoara pe trei mari la care are iesire tara, intr-un context de tensiuni pe tema exploararii gazelor naturale in largul insulei impartite Cipru, relateaza AFP.

Business report: Romania, tara cu cel mai mare cost pe angajat din UE. Cat da statului un antreprenor; Bursa americana se indreapta spre cea mai slaba saptamana din acest an, pe fondul agravarii conflictului comercial SUA-China

ANAF: Persoanele fara venituri isi vor plati spitalizarea daca nu depun Declaratia Unica si nu platesc 1. 248 lei. Persoanele fara venituri si care nu intra in categoria celor care beneficiaza. Lovitura pentru Orange, Vodafone, Telekom si Digi! Anuntul facut de Guvern. Guvernul a anuntat ca ar putea urma amenzi uriase pentru operatorii de telefonie mobila care.

Pep Guardiola, dupa ce a devenit campion cu Manchester City: Cel mai dificil titlu din cariera

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, campioana a Angliei la fotbal pentru al doilea an consecutiv, duminica, in ultima etapa din Premier League, a apreciat ca acest titlu a fost 'cel mai dificil din cariera' sa, relateaza AFP.

VIDEO Japonia incepe testele cu cel mai rapid tren Shinkansen de pana acum

Japonia incepe vineri testele cu cel mai nou tren de mare viteza Shinkansen, capabil de o viteza operationala de 360 km/h. Prima faza de testare se va incheia in 2021, iar trenurile numite Alfa-X ar trebui sa devina operationale abia in 2030. Japonia este prima tara care a introdus trenuri de mare viteza pe linii dedicate lor, in 1964, viteza primelor garnituri fiind 210 km/h.

INS: Inflatie de 4,1% in aprilie! Cel mai mult s-au scumpit legumele, dar a crescut si pretul combustibililor si factura la telefon

Inflatie tot mai mare de la o luna la alta. In aprilie, cresterea anuala a preturilor a fost de 4,1%, in urcare de la 4% in martie. De la inceputul anului, cel mai mult s-au scumpit legumele, potrivit datelor publicate de Institutul National de.

Rovana Plumb, la mitingul social-democratilor de la Galati: PSD reprezinta cel mai bine interesele Romaniei in Europa si oriunde in lume

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb a atacat dur Opozitia in cadrul mitingului social-democratilor de la Galati si le-a facut o serie de promisiuni romanilor. Datorita voua si a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )