Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chimcomplex lanseaza productia de biocid ce sta la baza dezinfectantilor

România Liberă România Liberă,
Chimcomplex lanseaza productia de biocid ce sta la baza dezinfectantilor

Chimcomplex lanseaza productia de biocid ce sta la baza dezinfectantilor recomandati de Organizatia . continuă pe România Liberă

Chimcomplex lanseaza productia de biocid ce sta la baza dezinfectantilor recomandati de OMS

Chimcomplex a primit de la Ministerul Sanatatii aviz de biocid pentru hipoclorit de sodiu concentratie 1,25%, produs necesar pentru sanatatea publica, in contextul pandemiei de Coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Chimcomplex lanseaza productia de biocid ce sta la baza dezinfectantilor recomandati de OMS in lupta cu COVID-19

Chimcomplex a primit de la Ministerul Sanatatii aviz de biocid pentru hipoclorit de sodiu concentratie 1. Compania si-a modificat in ultimele saptamani liniile de productie industriale pentru a putea produce in regim prioritar hipocloritul de.

Chimcomplex lanseaza productia de biocid pentru dezinfectantii recomandati de Organizatia Mondiala a Sanatatii in lupta cu COVID-19

Chimcomplex a primit de la Ministerul Sanatatii aviz de biocid pentru hipoclorit de sodiu concentratie 1,25%. incepand de maine hipocloritul se va lansa in productie pe platformele de la Ramnicu Valcea si Onesti in efortul de a incetini si a limita raspandirea COVID-19 in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )