Libnet.ro
UNICEF

15:30

China: 44 de morti, intr-o EXPLOZIE care s-a vazut din spatiu

România Liberă România Liberă,
China: 44 de morti, intr-o EXPLOZIE care s-a vazut din spatiu

El putin 44 de persoane au fost ucise, iar alte cateva sute au fost ranite in cele doua explozii uriase care au zguduit miercuri seara o zona industriala din Tianjin nord-est), in care erau depozitate produse chimice si gaze toxice. continuă pe România Liberă

Cele mai mari dezastre industriale din China: peste 220.000 de oameni morti intr-o explozie a unui baraj

Miercuri noapte, orasul-port Tianjin a fost zguduit de o explozie care a ucis 44 de persoane si a ranit alte 520. Desi cauza exacta a exploziei nu este clara, exista indicii clare ca a fost declansata de aprinderea accidentala a unui container plin cu explozibile. China are un istoric indelungat in ceea ce priveste dezastrele industriale si inregistreaza cel mai negru record din lume: dupa explozia unui baraj au murit peste 220. 000 de oameni.

China: Cel putin 50 de persoane au fost ranite intr-o explozie produsa intr-o zona industriala (VIDEO)

O explozie a avut loc intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, situat in apropiere de Beijing, in urma caruia cel putin 50 de oameni au fost raniti, informeaza BBC. in urma exploziei, care a avut.

Doi morti intr-un acident rutier produs la Medgidia

Doi barbati au decedat intr-un accident rutier produs la intrarea in Medgidia. Este vorba de un motociclist si soferul unei Dacii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )